Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram??

Man kan väl säga att jag lite smått börjar komma in i tvåbarns livet.. Totalt annorlunda än att bara ha 1.
Jag har nästan jämt skuldkänslor mot det barnet jag inte är med, känner skuld mot Millan som är så van vid att alltid ha mamma och pappa för sig själv.. Hon är som en helt ny tjej. .  Vad hon än gör så testar hon oss..  Vissa dagar känns det som att jag inte gör något annat än att säga "Nej" till henne..  Världelös mamma!!!

Depp depp..

Men det är ju helt natuligt att hon säger ifrån, och det tar väl tid för henne att acceptera lillasyster.. hela hennes liv förändrades på bara 1 dag. Lilla älskling.. 

Nu ligger dom iallfall och sover båda två i våran säng.. jag har inte hunnit bädda idag.. disken står och väntar på mig i köket.. Emilias leksaker ligger ÖVERALLT!! Jag har inte ens dragit upp persiennerna i sovrummen än.. och klockan är.. 13:18!!

På torsdag ska vi gå ner till Bvc.. hur ska det gå? Förra veckan sprang emilia omkring överallt.. då hade jag min kusin med mig som hjälpte till.. men nu har hon flytt så jag är jättenervös.. hur ska detta gå??? 

Jag kommer väl in i det så småningom.. jag har ju bara varit hemma själv i lite mer än 1 vecka..  Det blir bra..

Och på tal om ingenting och VIKT!!!

Sista gången jag ställde mig på vågen innan förlossning så vägde jag 68 kg.. då hade jag gått  upp 17 kg.. sen hann jag säkert gå upp lite till.. så 18-19 kg hade jag nog gått upp..
För två veckor sen så vägde jag 58 kg, har 7 kg kvar.. och det känns som att jag har börjat gå upp igen..  Jag kommer inte i några kläder.. gravidbyxor.. för stora.. mina vanliga byxor.. för små!!
Förra veckan kände jag att " å jag är så nöjd med hur jag ser ut nu, så jag ska inte göra nåt för att gå ner allt som jag gick upp"

Nu står jag här 1 vecka senare och känner mig ful som stryk!!

Huden hänger och är skrynklig
Brösten är platta och hänger ner till knäväcken!!!
Håret är superjobbigt.. vet inte om jag ska spara ut igen eller klippa mig kort? jobbig längd..

Och nu måste jag mjölkas igen.. Linnea är hungrig!!!

Men jag älskar mina barn!!! och min stora älskling Mikael!!

NI är underbarast...

PS.. Jag gnäller bara i smyg ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0