medelande till alla idioter

Alltså, mitt körkort är ju väldigt färskt. Men jag anser ändå att jag har rätt att klaga, fräsa, svära och slänga upp långfingret till alla IDIOTER som kör omkring på vägarna!
Det är liksom aldrig läge att diskutera i lugn och ro, så man hoppar direkt till att bli vansinnigt förbannad. På ungefär en halv sekund.

ett exempel.

Om du har för avsikt att svänga ut på en väg där en hastighet på 80km/t råder, så SKA du tamejfaan se till att bilen hinner upp i rätt hastighet innan bilarna som redan befinner sig på vägen är ikapp dig. DU har tamejfaan väjningsplikt, vilket innebär att bilar på vägen som du är på väg upp på, inte ska behöva tvärbromsa för att undvika att köra in i dig.

och föresten.. När du kör på en väg där hastigheten är 80 kilometer i timmen, kombinerat med fartkameror. Gissa vad? Man kan fortfarande köra i 80! man måste inte sänka hastigheten till 60 varje gång en kamera kommer!

Och den här också..

KÖR INTE 2 CM BAKOM MIN BIL.
jag blir oerhört frestad att trycka ner bromspedalen. Dessutom blir jag på dåligt humör.

Rensat kameran


jag och Obama.

vaknade upp ur en konstig dröm. Ni vet en sån där dröm som är så verklig att man måste fundera ett tag om vad dom verkligen hänt.

Jag och president Obama var polare. Vi fotades i en fotoautomat, som kompisar oftast gör. Sen till det som verkligen var konstigt.
vi åkte berg och dalbana! skitläskigt.
Vet väl vem som helst Att JAG aldrig skulle sätta mig i en sådan.

Nu hinkar jag kaffe i hopp om att ögonlocken kanske spänns upp en aning. skulle vara behövligt faktiskt. Ska ju snart iväg och jobba.
(jo, jag skriver faktiskt det här med stägda ögon)

livet i radhuslängan

"OH shit" var min första tanke när jag med grusiga ögon stirrade ut genom köksfönstret nyss. Trean har påskpyntat!

Hon ska minsann alltid vara först.
Slår på lite kaffe och gnuggar ögonen igen. "va faan" Ettan och Femman också!

Nu måste jag be Micke köpa fjädrar med ungarna och leta rätt på ris. Så här kan vi ju inte ha det!

En till kopp kaffe sen åker jag mot jobbet.




En uppdatering kanske?

Det var ett tag sen jag skrev här och en uppdatering känns som ett måste nu. Här händer det saker, dock inga stordåd. Kanske ett dop av min systerson kan tillhöra den kategorin. Jag jobbar sedan snart två veckor tillbaka. Ett steg i livet som kändes in i benmärgen vill jag lova. Att gå från föräldrarledig till att arbeta är både bra och lite anus. Jag tillhör den gruppen som älskar att vara med sina skitungar. Trots att dom ger mig både gråa och vita hårstrån dagligen, och vissa dagar vill jag bara lägga mig på hallgolvet och gråta. Trots det, så vill jag gärna vara hemma hela livet med dom. För dom är mina skitungar. Högt älskade skitungar. Selma är bara 10 månader och nu händer det massvis med roliga saker kring henne. Hon låtsas skrattar, och busar och går och faller. Det är så mycket roliga saker och jag vill inte missa någonting. Och det är synd för mig att pappan i huset också vill ta tillvara på den här tiden med henne. Väldigt bra för både honom och Selma, men inte för mig. Kanske i slutändan. Skämtåsido.. (inte) Sen var det ju jobbet. Vilken ångest jag hade innan jag var tillbaka. Men nu när jag börjar bli lite ljummen i kläderna så minns jag varför jag en gång i tiden älskade att åka dit. (låter som att jag är lastgammal men det känns som en halv evighet sen jag arbetade). Jag jobbar med demenssjuka pensionärer. På ett boende. Vilket så klart inte är lätt, för någon. Men när man känner att man kan göra något fint för dom som bor där, och man ger av sig själv. Det ger en bra magkänsla. Det är svårt att förklara i ord. En kollega ställde sig och bakade en sockerkaka igår, med fyra pensionärer omkring sig. Det var en kardemummakaka föresten. Jag stod och tittade på med en fult leende och kände mig nöjd med vart jag var. Man väljer själv hur man vill se på saker och ting, och jag väljer att vara positiv. Det gör att jag mår bättre iallafall. Min systerson Elvin döptes i lördags. Och jag fick äran att vara en av tre faddrar. Så klart känner jag mig hedrad.
(eftersom blogg.se fortsätter att bråka med mig så ser jag bara en massa krumelurer där bilden finns. Så jag hoppas att det blev rätt bild med texten: Förste korsbärare! ps Emilia, min åttaåring, har tagit nästan alla kort i kyrkan)
Fina familjen
Selma hittade en spegel och också sig själv. Blev egenkär och pussade på sig själv. Vad mer händer i livet? Selma har fortfarande inga tänder, men hon väger numera 8 kg. Woohoo. Det tar sig. Linnea har dragit på ett par vurpor med både cykel och sparkcykel så hon ser ut som en smurf på benen. Emilia kämpar på i skolan. Eller kämpar var helt fel ord, men hon är där iallafall. Läser väldigt bra enligt mig som är partisk. Hon räknar matematik snabbare än mig (jag använder fingrarna) och spelar fiol så att det ryker om stråken. Pappan i huset trivs med att vara hemma. Vi har i princip bara bytt plats med varandra. Jag jobbar och han gör det jag gjorde innan. Förutom att han städar mer än mig. Nä, ska nog runda av nu. Har en matlista som ska beställas.

RSS 2.0