Smultron och andra bilder

Selma bjuder Varg på smultron. 
 
 
 
Tack Marita för hatten. Den är jättefin! Även om Selma ser något skeptisk ut på bilden så är den en favorit. 
 
 Ett stycke make. 
 

Dagarna går fortare än tågen (verkligen) och vi försöker njuta av sommaren så länge den är här. För sommaren är kort vettni. 
Känns lite motigt att åka och jobba när solen gassar och man egentligen bara vill hänga på stranden med ungarna, men plikten kallar och ett jobb är ett jobb. Det måste göras. 
Det bästa med just mitt jobb är att jag ändå är ledig lite då och då. Det sämsta är att jag jobbar lite då och då. Typ så. 
 
Krypiskt värre. 
 
Om två veckor cirka är det dags för Selma att börja på förskolan. Kan inte förstå det alls. Tänkt att vi ska lämna bort henne till främmande människor. Precis lika jobbigt som när Emilia och Linnea skulle börja. Jag vill ju vara hemma föralltid med dom. Jag slår ett slag för hemmafruar och hemmamakar. Det vore ju toppen! 
Det där med inkomst och så behöver vi väl inte bry oss om. 
 
 
 
 
 

Dagens

Sista semesterdagen. 
 
Noel tar några längder i poolen. 
 
Han är två år. Inte ens jag vågar hoppa från kanten. Liksom. 
 
Ett blötdjur.
 
 
Småkusinerna
 
 
 
Favorit. Kolla in Elvins fokus! 
 
 
 
 
 

Livet på landet

I veckan så åkte vi ut till Varg på landet. Skogen som granne. Stor pool. Stor gräsmatta att springa av sig energi på. Och en helvetes massa bromsar. 
Ute på landet så lever bromsarna som kungar. En låg på rygg i poolen och svalkade sig. Några andra gick loss på människobuffen som tydligen serverades den dagen. Det pågick ett tydligt inbördeskrig där ute. människor vs bromsarna. 
 
 
ni två ♥
 
 Hon ville ha bilen. 
 
 
Dom större tjejerna hängde här. 
 
 
 
 
 
 

En lugn sommardag.

Idag har vi inte haft några planer alls. Vi strosade runt hemma. Fnulade i trädgårdet. Så som vi med radhus oftast gör. 
Jag bestämmde mig för att Selmas tripp-trapp-stol skulle göras iordning. Släpade fram stolen, monterade ner den så mycket det bara gick. Tog fram sandpapper och en lämplig slipkloss (fick bli selmas leksakstv-kontroll). Sen påbörjades projektet ordentligt. I några minuter. Vet ni föresten hur svårt det är att sandpappra bort lacken på en typ 20 år gammal tripp-trapp-stol? Svårt. Jag slipade en bräda och sen fick det vara bra. I morgon lånar vi en slipmaskin. 
 
Vi tog en sväng till uppsala också. Hängde lite i parken. Käkade glass. Hade det semesterhärligt. 
 
Lite häng på gräsplätten efter middagen. 
 
 Grannen bjuder Selma på lite gottis. 
 
Sötaste grannen Börje
 
Trött tjej
 
Stora tjejerna har röjt runt med kompisar på kvällen. Och det är väl lika bra att börja vänja sig. Om sisådär 10 år så ser vi väl inte röken av dom alls. 
 
 
 
 
 

I båt

Utan att ens överdriva så har vi haft en riktig superdag.. idag igen! 
 
Vi har varit ute på sjön nästan hela dagen. Skoja inte om vi fick mersmak. 
 
Var helt ärligt lite nervös över hur det skulle gå med barnen. I en båt. Sittandes stilla. Men det gick riktigt bra. inte ens ett bråk mellan systrarna. 
 
Tjejerna fick testa att köra och även jag! Jävlar i min själ så kul det var! 
När vi klev iland så konstaterade Emilia att vi också borde köpa en båt. Vi berättade för henne att det faktiskt kostar väldigt mycket pengar att köpa en. Då erbjöd hon sin spargris. gullunge! 
 
En dag att minnas. 
 
 
 
 
 
 
 
Mamman kör båten! 
 
 
 
 

Förevigat en vacker gravidmage.

Det är något speciellt med en kvinna som är gravid. Det är något så vackert och häftigt. Jag vet inte om känslan infinner sig hos mig för att jag själv upplevt det tre gånger. Eller om det helt enkelt bara är så.
 
Och självklart känner man sig inte alltid just så där häftig och vacker när kilona växer både på bredden och höjden. Allt är tungt och varmt. Man rullar likt en strandsatt val ur sängen på morgonen och skulle behöva en ryggkliare för att torka sig i arslet.
Men utstrålningen.
 
Igår kväll fick jag gå loss helt med kameran och fota min kusins gravidmage. Det var absolut på topp 10 listan av det mest roligaste jag gjort. Det var så kul och jag kunde nästan känna hur endorfinet producerades i kroppen.
Jag fick tillåtelse att lägga upp lite bilder och visa er.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stranden

Välskyddad unge.
Dom andra två vågar jag inte närma mig med kameran när dom befinner sig i vattnet. Då skulle den förmodligen inte leva länge till. Eller vänta nu?....

Testar

Jag är inne i en fotofas. Det är riktigt roligt att fota Idag hade vi vänner här på middag. Vänner som är grymma på att fota. Och jag blev en gnutta intelligentare bakom kameran. Trevlig middag föresten. Trevligt och avslappnat. Inte för att barnen var så avslappnade. Det var fullt ös hela tiden. Kan meddela att dom somnade som klubbade sälar.
Testar kamerans funktioner.
Testar
Han blir ofta utsatt för mina tester med kameran.
Den här fotades inte utav mig. Det är våran gästs talang. Fast med min rätt dåliga kamera. Men bilden blev rätt bra ändå.
Den här damen är också rätt utsatt utav mammans kameratester.

Foto


Idag

Efter frukosten åkte vi till min fasters kolonilott. Eller Lotten som vi så ovanligt kallar den. Moster och kusinerna var också där så det blev en hel del bus.
Världens bästa faster.
vätskepaus.
Noel
Elvin
Lunch. Grillat såklart.
Poolhäng hemma. I den jättestora poolen.

Även jag

Ibland hamnar även jag på foto utan att jag gör en ful min. Ibland.

Skansen 2014

I år var det dags för skansen.. det var några år sedan. Typ 3. Vi hade Varg med familj som sällskap vilket såklart var mycket trevligt. Lite stros, lite lunch, lite djur, absolut inget tjat om glass eller liknande. Tur med vädret hade vi också. Det var enbart i slutspurten (vid karusellerna) som himlen öppnade sig en aning.. synd. Verkligen. Jag som älskar karuseller.
Strax innan hade en hel folkmassa med turister flockats kring barnen. Jag utnyttjade snabbt situationen och fotade alla tre medan dom fortfarande var lite paralyserade.
Micke ville absolut också åka karusell..
Eller så blev han tvingad.
Tjeeeenare mannen
Här sitter jag och tar en Irish Coffee..Eller bara en coffee.
en Varg och en Varg.

Selma

En glad liten skit

RSS 2.0