Det funkade!!


Skooorr.. grrr!

Sitter och småsneglar på mina vinterskor.. mina übervarma vinterskor, och bara lääängtar efter att snön ska dala ner! Få slänga på sig varmfodrat från topp till tå! Ut med en ryggsäck full med varm choklad och äggmackor! Slå sig ner i en pulkabacke och bara mysa!
Men.. sen slog det mig.. att jag förmodligen inte bara kommer hänga i pulkabacken i vinter.. Det kan hända, tro´t eller ej, att jag beger mig ut på annat trevligt! Och då kan jag ju bara inte stå där i mina fulsnygga (men ack så varma) stövlar..
Förstår ni hur jag tänker?
Blev dökär i den här från Eurosko..
eller den där..
eller.. den här...
eller den här..
eller en stövel.. ♥
Jag kan ju omöjligt välja!!!

Nu ska jag hoppa ner i soffan brevid min kära underba make och lägga huvudet på sne och blinka lite med ögonen!

Koka gryta?

Micke leker med Emilia i barnrummet, medans jag får hjälp i köket av Linnea att fixa köttgrytan som vi ska äta till middag..

Jag har länge velat skriva en bok, ( nu menar jag inte att jag sitter med författardrömmar, än så länge har jag fötterna på jorden) men jag har alltid velat koka ihop en varsin bok till mina barn.. Först var tanken "lilla vuxen boken" eller "flytta hemifrån boken" där jag skulle skriva ner massa måsten och tips som man gärna vill veta när man blir "stor".
Jag hade exempelvis ingen aning vad skattsedel var.. Och hemförsäkring, vad skulle jag med sånt till?

Men nu har jag kommit på, att det blir två blandböcker.. Linnea som älskar att laga mat, ska få massa recept på maträtter i sin bok.. Och bilder där hon som liten är med och lagar just den maträtten..
Emilia ska också få maträtter, men mer inriktade på gluten, och brödrecept!
Hon älskar att pyssla, så massa julpyssel kan få vara med :)

Typ så har jag tänkt.. Vad tycker ni? En kul grej va?


Nalle puh

Var på bio idag med tjejerna! Och som sagt premiär för Linnea.. I början hade hon lite myror i brallan.. Men när filmen drog igång så satt hon som förstelnad!

Emilia tyckte att mamma och pappa var "helt galna" som hon uttryckte sig, eftersom vi hade en sån rolig överraskning till dom!

Till middag har hela familjen stått och slängt ihop en pizza som blev mycket god.. Nu ligger vi och jäser i soffan och tittar på Bolibompa.. Och ska snart hugga in på lördagsgodisskålen..


Väntar på att bion ska börja :) premiär fö...

img_7340 (MMS)

Väntar på att bion ska börja :) premiär för linnea


Ligger i soffan i morgonrock och.. Mina su...

img_2048 (MMS)

Ligger i soffan i morgonrock och.. Mina supervarma vinterpjucks!!


Moster!

I maj 2012 ska jag få den äran att bli moster! Det är min lillasyster Rebecka och hennes Jimmy som går i väntans tider! Och jag är så lycklig för deras skull!
I största allmänhet blir jag alltid glad för folk som har förmånen att kunna bli gravida, det är inte så lätt alla gånger, och jag blir ännu gladare för alla underbara kvinnor och män som har möjlighet att få hjälp då det behövs.. att möjligheten finns tycker jag är helt fantastiskt!
Men, när det är ens egna lillasyster som går i väntans tider så bara spricker jag av glädje!
Min syster kommer vara så less på mig i slutet av den här graviditeten att hon förmodligen kommer be mig fara och flyga! Såå kul!!! woohooo..

Lycka är..

På Bolibompakanalen (jepp.. mina barn kollar på Tv.. hämsk jag är va!).. iallafall.. på bolibompakanalen har dom en liten tvsnutt som heter "lycka är".. och så är det ett barn som får berätta vad lycka är för just honom eller henne. . Det kan vara allt ifrån att får sova i mamma och pappas säng till att vara snäll mot andra..

det är kul och faktiskt inspirerande att höra hus "enkelt" lycka kan vara..
Vi är ganska duktiga på att göra saker och ting så komplicerade..

När man tänker efter så sker det massvis med saker varje dag som gör en lite lyckligare, sådär att man går och småler för sig själv en stund.. (och ser allmänt puckad ut.. haha.. hur många gånger har man inte sett någon som gått runt för sig själv med världens smile och man tänk "vafan är det för fel på honom.. eller henne" )

  • Jag blir smålycklig när jag ser mina.. hmm.. äldre kollegor.. med sina små fimpburkar. De har tagit med sig en liten glasburk med lock till där de lägger sina fimpar i när de står och väntar på bussen! gillart!!
  • Jag blir lycklig när busschaffören skäller ut ungdomarna på bussen som för ett jävla liv jämt!
  • Jag blir lycklig av våran vaktmästare på jobbet.. Här hemma har jag döpt honom till Min Vaktmästare. Han är alltid lika glad och lättsam och med en "inga-problem-inställning"  Klok är han också.. (vet att han läser det här ibland.. så Hej Hej Jan-E !!
  • Jag blir lycklig när våra tjejer kommer in till oss på natten! Det är så mysigt att ha dom nära!

Ja.. man skulle ju kunna fortsätta i en evighet.. finns så mycket bra saker att bli lycklig över. Gäller bara att ha rätt inställning..



Emilia har knutit sin sko själv idag!!!!!!!

img_1352 (MMS)

Emilia har knutit sin sko själv idag!!!!!!!


Heeeellsike då!

Aldrig i min vildaste fantasi hade jag trott att det skulle vara så svårt att skaffa sig ett hus!
Först så ska du hitta något som du kan tänka dig bo i, typ föralltd.. och det är lättare sagt än gjort om inga husägare tänkter sälja sina hus!
Sen gör det inte saken lättare när man har en hel del krav.. vilket vi såklart har.. ungefär som "rätt sida om vägen" och liknande. .
Vi har sånna krav.. (eller jag, jag ska inte dra in Micke i det) Men vi tar Märsta.. Rätt sida om stationsgatan.. allt annat går bort!
I Sigtuna.. Rätt sida om bron!
haha.. ja, så fjantig är jag!
Men jag tycker man ska ha krav i livet! Och när det handlar om sånna ofantliga pengar och ens livs investering, jaa.. då ska man ha fanimej ha höga krav!
Sen kan jag ju helt öppet säga att vi inte besitter en massa miljoner.. då hade det kanske inte varit lika svårt som det är idag. För 5 miljoners kåkarna.. ja, de har ju legat ute i några månader.. eee..svårsålda.. japp! Något för oss? nepp..
Nu hade vi allafall hittat drömhuset! (och den här gången var det verkligen drömhuset) Jag älskade det! Och Micke också! Allt var nytt och frächt och vi hade inte behövt lyfft ett finger på många många år! Radhus var det, på hörnet, med skogen precis nedanför! Ett av mina krav! Nära till skogen! Det är viktigt!
Jag kunde verkligen se Emilia och Linnea stå där nere vid en liten gran och bygga koja.. som jag gjorde när jag var liten! Jag hade nog 1 miljon kojor..
Och det började bra..
vi la utgångspriset.. och blev snabbt överbudade med 50 000... Så då smackade vi in 80 000:- till... och då blev det tyst..
Senare på kvällen ringde mäklaren och sa att de andra som var intresserade skulle tänka på saken tills i morgon..  (whaaat? Om man är med så får man väl komma med beslut på en gång.. Man ska väl ha tänkt klart när man väl ger sig in i en budgivning) Men icke.. mäklaren gav de tiden de behövde (antagligen för att de skulle prata om högre lån hos sin bank.. ) vilket resulterade i att vi åter igen blev överbudade med 50 000..
Så.. vi la oss..
Huset kommer nu säljas för 2500000:-.. med en månadsavgift på över 5000:-.. saftigt!
Det kommer fler hus.. någon gång kommer huset som är menat för oss! Hallå.. det är ju bara ett hus.....

Ligger i soffan och går igenom kort på mob...

img_1090 (MMS)

Ligger i soffan och går igenom kort på mobilen.. Hittade den här bilden på Micke från en matbutik från Geneve. Han var så imponerad över att de hade ägg på tub där! Hehe.. Jag frågade honom lite försiktigt om det inte kunde vara majonäs i tuben!


Bullar och bamsestor mysfåtölj!

I morse vid frukosten såg jag hur Emilia njöt av sitt hembakade bröd.. och en liten lillasyster som satt brevid och suktade med ledsna ögon..
Livet är inte rättvist, jag vet.. men man kan ju försöka iallafall, så idag var det bara ställa sig och baka lite "vanligt" bröd.. som Linnea kunde så smaska i sig.
Vad gör man inte för de små liven liksom?
Frukostbullar

Efter frukosten åkte hela familjen till Eurostop, Micke skulle lämna in bilen på service.. (och gissa om det känns skönt i magen att kunna göra sånt utan att bry sig om kostnader! Våran bil är leasad, hyrd, så vi betalar en summa varje månad, och behöver inte betala en krona när det är dags för service eller om bilen går sönder! fiffigt va?)
Passade på att veckohandla och sen gick vi på jakt efter varsinna innetofflor till tjejerna att ha på förskolan!
Hittade dessa fina på HM! Blir perfekt nu när golven börjar bli kalla igen!
Nu på kvällskvisten begav vi oss mot kära moster!
(ja, vi är lite udda.. jag säger kväll när kl bara är 18.. )
Hos moster åt vi mumsig smörgåstårta och träffade härliga människor som vi inte sett på länge!
Älskar Rebeckas och Jimmys nya soffa och fåtölj! Man försvinner i den! Sååå skön!
Två vildingar ♥
Nu ska jag slänga mig i soffan och glutta på tvn en stund! Innan det är dags att sova.. herregud, klockan är ju 20:00.. snart natt! hehe

Hipp Hipp Hurra!!!

För Rebecka fyller 22 idag!!

Älskade Lillasyster! Kan inte förstå vart tiden tar vägen.. Känns som att det var igår vi sprang runt som två skitungar i Odensala! Och nu.. många år senare.. se vart vi är nu!
Ska snart bege oss mot henne för lite kalas och smörgåstårta! Det måste ju vara vår släkts signum.. smörgåstårta alltså.
Söta moster Rebecka ♥

Bageriet!

Ända sen Emilia fick sin.. vad ska man säga, diagnos? Sen vi fick veta att hon är glutenintolerant, celiaki, så har jag också sagt att jag ska baka hennes egna bröd.. Men vad händer? Jo, ungen sitter ändå och gnager på de där äckliga torra och sega brödbitarna som man så enkelt hittar i affären.
Många många gånger sitter jag där mittemot henne, och nästan smyger med mitt egna bröd och hela magen inom mig vrider sig sönder och samman av skuldkänslor! Rätt åt mig!
Ska det vara så förpipplat svårt att baka lite gott bröd till sitt barn? Som man annars gör vad-som-helst för?
Ja, svårt är det faktiskt.. att baka glutenfritt är ett helvete (åtminstonde om man är som jag och knappt lyckas med "vanligt" bröd)
Men.. nu fick nog av mig själv.. Jag har bokat in bakdagar här hemma. Man måste ju inte baka varje vecka, med var tredje har jag tänkt. Det är ändå realistiskt!
Och vet ni? Idag lyckades jag få till ett gott bröd utan gigantiska utbrott i köket! Är riktigt imponerad av mig själv!
Så nöjd och glad att jag tänker dela med mig av receptet.

Här bakas det bröd!

img_3971 (MMS)

Här bakas det bröd!


Visning 2

Skrev som sagt i förra inlägget att Micke var iväg på en till visning igår.. och även om jag inte kunde följa med så har jag såklart totalt förälskat mig!

Jag vill ha det!

Jag ber till både tomten och gud att allt går vägen! Att alla andra spekulanter helt plötsligt tappar både mobil och kontakt med omvärlden och bara poff, försvinner från MITT hus!

Vet inte om jag ska våga lägga ut en bild på det.. Kan göra det om ni lovar att hålla tassarna borta!

-----> HÄR

Benbrott, förkylning och kletiga ögon!

Jepp.. ni läste rätt.. Sjukstuga nummer 1
Emilia har varit dålig sen i söndags, feber till och från och vaknar natten till måndag med igenkletade ögon! Jahopp.. bara ringa och vabba sig då!
Typiskt.. Jag som skulle på husvisning med Micke innan jobbet. Nu fick han gå, och jag fick nöja mig med att sukta efter bilderna på Hemnet.
Vid två tiden ringer Micke och säger att han ramlat från lastkajen på jobbet och är på väg till Löwet! Han har fruktansvärda smärtor i höger handled (men sätter sig ändå i bilen och kör själv)
Väl där konstaterar dom att han brutit handleden..
jahopp.. bara dra vidare till Danderyd för att dra handleden tillrätta och gipsas om! Tack och lov så körde hans pappa in honom!
kl 22:30 är han äntligen hemma.
Nu, en dag senare, sitter han där i soffan.. gipsad arm, smärta och sjukskriven!
Och Linnea har dragit på sig en förkylning!

Visning

Har nyss kommit hem från ännu en husvisning!
Ett mysigt litet hus på landet! Stor och fin tomt där barnen kunde springa omkring och leka på sommrarna, katterna kunde vara ute och jaga möss hur mycket de ville.. och bäst av allt.. en vedspis! (även om den kanske inte riktigt gick att använda)
Ett litet problem bara.. Jag har ju inget körkort! Det går bara inte att komma ifrån, även om huset kanske hade påskyndat mitt körkortstagande en aning. Fast å andra sidan så hade det säkert gått att löst på andra sett.
Ytterligare ett problem, som för många inte är ett problem..men ja, man måste ju ha det i beräkningen iallafall..  Bor man på landet så får man räkna med att skjutsa och hämta, hämta och skjutsa..(barnen) och de blir äldre och vill umgås med kompisar.. så sitter man där sen på fredagskvällar och väntar på att man ska åka och hämta en unge någonstans.
Mysigt med landet, men inte för oss.. inte nu. Dessutom, om jag känner mig själv rätt så skulle jag fått lappsjukan direkt! Jag är värre än barnen och klättrar på väggarna om jag inte får komma ut och träffa folk varje dag! (nästan)
Titta här om ni vill se ------> HUS

Forskning?

Det finns en del "ämnen" som verkligen får igång mig.. Jag blir fruktansvärt upprörd och bara exploderar!

En sak är såklart när äldre människor far illa inom vården och i samhället, mycket till följd av vårt synsätt på äldre människor i Svergie.. Man ser ner på dom, tycker dom är mindre värda och bara till "besvär".. Och ni kan säga vad ni vill, för SÅ ÄR DET!!

Varför skulle man annars sätta in matlådor (för att hålla ner kostnader) till äldre människor som inte längre kan laga sin egen mat..

Själv ser jag upp till äldre människor, de har levt hela sitt liv och förtjänar bara det bästa sin sista tid i livet!

Men det var ju såklart inte dit jag ville komma med det här inlägget..

Kolesterol!

Säg ordet och jag blir högröd och det puffrar rök ur öronen på mig!!

Forskning visar att högt kolesterolvärde orsakar hjärt och kärlsjukdomar senare i livet!
Livsmedelsverket rekommenderar DÄRFÖR att barn ska redan i tidig ålder äta och dricka lättprodukter i förebyggade syfte! Och det är där min hjärna börjar blinka rött!

Lättprodukter.. !! Hur mycket SKIT finns det inte i lättprodukter??

Och bryr man sig ens ett dugg om att det kommer ny forskning som visar att fett inte är något dåligt för kolesterolvärdet? Pratar man någonsin om det "onda" och det "goda" kolesterolet?

Livsmedelsverket verkar bestå av ett gäng människor som vägrar inse att forkningen går framåt.. och att man inte kan stå och trampa på gamla 50-tals studier! Jag bara undrar, om de även tycker det är okej med lobotomi?

Undrar ni varför jag går igång så mycket på det? Jag behöver ju inte påverkas av vad livsmedelsverket tycker och rekommenderar?.. Nej, men mina barn blir drabbade av deras rekomendationer.. för i våran kommun (och säkert många andras) så går man enbart efter vad just Livsmedelsverket rekommenderar! Man vägrar tänka själv! Jag undrar igen! Om Livsmedelsverket rekommenderar att alla ska äta fästingar, för det är bra för magen.. kommer alla börja gnaga i sig fästingar då??



Vinterfixat!

Har sökt länge och väl! Och äntligen funnit vad jag letat efter..tror jag!
För i år ska vi inte frysa om fötterna!
I år testar vi (håll i er nu)

Powerboots!

Tydligen väldigt populära i den "norra" delen av Sverige.. vilket ger mig hopp om att dessa skor ÄR varma!
Tjejernas!
Och mina! De är lite fulsnygga. . Men jag gillar dom ändå :D
(hoppas nu bara att mina feta vader inte förstör det här)



Flygskräck..

Sist jag flög var för 5 år sen.. Då jag och Micke åkte till Lefkas i grekland, med Emilia i magen.. Då var jag rädd!
Nu har min flygräddsla övergått till något helt annat, flygskräck..flygfobi.. någonting fruktansvärt och totalt okontrollerat!
Någonting som legat och grott..
För när vi skulle starta i måndags, när planet skenade fram på startbanan.. skumpandes och hoppandes så fick jag sån dödsångest! Jag hyperventilerade, kramade armstöden (och stackars Mickes hand) och fick panik! Riktg jävla panik!

Planet steg, gjorde en halv looping och tillslut låg vi över molnen och jag kunde slappna av.. Men minsta sväng, och minsta luftgrop så drog jag efter andan!
Landningen i Geneve gick rätt bra.. inget skump alls. Och dessutom var jag så tagen av alla berg runt omkring att jag antagligen glömde bort att jag vara totalt livrädd.. Det ända jag kände då  var att vi låg lite lågt med planet och att vi egentligen bara var några centimetrar ifrån att slå av någons tak!!
Hemresan.. var en total katastrof! Vi skulle mellanlanda i Hamburg och byta plan..alltså 2 starter och 2 landningar.. Och att det blåste orkanvindar när vi skulle ta oss ner båda gångerna gjorde inte saken bättre! Jag var så rädd! På Arlanda landande vi på ena däcket först... så mycket blåste det!
Det plingade till titt som tätt att man skulle ha bältet på sig på grund av de hårda vindarna och turbulens, och varje gång drog jag bältet lite hårdare!
På Arlanda när vi väl landat så la en dam sin arm på mig (vi hade suttit brevid varandra med gången emellan oss hon hade sett hur rädd jag var) Hon hade sett min panik.. och bara när jag mötte hennes blick så släppte alla spänningar och jag fick bita hårt i läppen för att inte börja stor gråta som en jätte bäbis! Hon hann ge mig massa tips för att underlätta flygningar i framtiden, och jag tänkte dela med mig och så hoppas vi på att dom hjälper!
1. Sitt vid fönsterplats.. där har man åtminstonde lite koll på vad som händer.
2. Sitt inte vid vingen, försök att få plats så långt fram som möjligt.. där låter det minst. Alla ljud förvärrar flygskräcken.
3. Undvik sitta vid nödutgångarna.. då gör man inget annat än att förbereda sig för en olycka, man sitter och läser på den där lilla skylten som de så fint satt upp på brickan framför en "hur du öppnar dörren vid nödläge.." typ.. Jag läste nog den skylten 20 gånger!
4. Om möjlighet finns.. välj de större planen. Man känner nästan varenda vindpust i de mindre.
Alla ovanstående tips, gjorde vi tvärtom! Flög ett litet tiiniiwiini Lufthansa plan.. Och bara av att titta på det fick mig att tänka tanken att ta tåget hem!
5. Tänk att bara på Arlanda så startar och landar det ett plan nästan varannan minut! Och det är bara på Arlanda.. Tänk hur många plan som startar och landar varje minut i hela världen.. Och tänk då, hur liten risk det är att något går fel. Det är ett säkert sätt att ta sig runt i världen.. faktiskt!
Jag ska ta tillvara på tipsen som denna dam gav mig, hon hade själv varit fruktansvärt flygrädd och det hade hjälpt henne. Och numera flög hon utan problem, även i de små planen!

fortsättning Geneve 3!

Nu kommer bilderna lite i oordning, eftersom jag måste göra "nya inlägg" efter ett tag.. förstår ni? Inte jag heller!
Våran vy när vi väl kommit upp.. Mont Blanc!!
Och jag förbannade min kamera för att den inte kunde fånga upp exakt det jag såg med ögat!! Berget var mycket närmre och tydligare!


Fortfarande lite skraj.. såå högt upp!!





Min älskade man.. titta bakgrunden!!!



Blir fortfarande helt förstummad när jag tänker tillbaka! Jag ville aldrig åka ner därifrån! Hade vi haft Emilia och Linnea med oss så hade jag byggt en koja i skogen och vägrat gått ner!


♥ Innan jag dör, så ska jag ge mig ut på en vandring i Alperna! 


Gillar ni läget?


Bästaste bröllopsresan ever!!
Nedanför ser ni Geneve!


Ned kom vi iallafall.. och pang! så var hösten där! Och inte nog med det.. Det var dags för min käre make att bli gammal och grå.. numera 30 åring!

Och nu kommer det roliga.. mannen min skulle välja ut en restaurang..vilken som helst, kosta vad det kosta vill! (för det är rätt dyrt i Geneve) Fyller man 30 så gör man och det ska ju firas! Gissa vad han väljer?


PIZZA och ÖL!!
Men absolut inget fel i det! Det var jätte gott och vi hade mycket trevligt! Och i ärlighetens namn så hade jag nog gjort lika dant!


God öl hade dom också!


Världens bästsaste! Grattis igen min älskade make!


Rent!
Får absolut inte glömma skriva ner hur grymt rent det var i Geneve!
När man vaknade på morgonen och gick ut så var gatorna oftast blöta, inte för att det hade regnat utan för att folk typ "skurar" marken! Och stod det inte en man och tvättade rent alla skyltar så var det någon som sopade någonstans.. Superrent! Inga sopor låg slängda eller ihopblåsta i något hörn.. Rent!


Herren och Fruen tackar alla så hjärtligt för att ni gjorde detta möjligt för oss!

fortsättning Geneve!

På upptäcksfärd!


Fyren i Geneve.. som kommer hänga på vår vägg här hemma.. garanterat!


Micke har lite problem med strålen..


Taxibåten.. tog en snabbt över till andra sidan sjön. Det var riktigt mysigt att glida runt på sjön, man såg staden ur en helt annan synvinkel.


Trottoaren.. just den här var man tvungen att gå balansgång på.. varje gång!


En morgon tog vi bussen ut på "landet".. alltså, lite utanför stan. Eftersom vi inte hade någon bil att ta oss runt med (vilket är ett måste nästa gång vi besöker landet) så bestämmde vi (läs jag) att vi skulle ta bussen så långt ut det gick och sen knata på en bit.. (valde bussen som gick närmast bergen) När vi gått en liten bit så ställer sig Micke och tittar rakt upp mot Mont Saléve..och upptäcker teleskoper som åker upp och ner! (ska även tillägga att vi hade tänkt åka upp med dom tidigare, men enligt deras hemsidad så slutade dom gå sista september)
H u r som helst!

Vi vände på klacken och försökte ta oss dit.. det var väldigt kringelkrokigt och vi fick vända om ett antal gånger samt bli utskällda på franska av en lätt argsint dam eftersom vi helt plötsligt stod på hennes uppfart..

Men fram kom vi!


tadaa!!


..rätt upp gick det!!


Vet inte om det syns på bilden.. men jag var så rädd att jag höll på att göra på mig!!!



Geneve.. Vår livs resa!

Vi har förälskat oss.. i landet Schweiz! och ändå har vi bara sett en smula av vad som finns att se!

Vi hade riktat in oss på Geneve som start.. tanken var att vi skulle resa runt, men vi blev liksom..fast. Vi beststämde oss ganska snabbt att det här var ett land vi ville upptäcka ordentligt, och ett land vi defenitivt skulle återvända till. Så vi lämnade ingenting åt slumpen. Vi har sett geneve till fots, med båt, med buss, från flygplan..och från ett berg!
Schweiz blev vårt, och vi kommer tillbringa vårat (förhoppningsvis) långa liv tillsammans genom att upptäcka resten av detta underbara land! Vi ska beta av, stad för stad.. berg för berg.. (jo, nu tog jag i från tårna, men ni förstår vart jag vill komma?) Vi skulle utan att tveka till och med kunna flytta dit när vi blir äldre..


Underbara Geneve.. ni ser den världsberömda Jet d'Eau och ja, det är Mont Blanc i bakgrunden!!


Geneve kvällstid


Frukost i parken
Så här såg våra frukostar ut. Vi gick till närmaste affären, köpte oss färskt bröd och lite pålägg och letade rätt på något mysigt ställe att sätta oss på.


Frukost


Genevesjön! Så klart vatten.. överallt! Stockholm kan slänga sig i väggen!


Staden!
Jag ljuger inte när jag säger att vi har gått minst 15km om dagen.. MINST! Men tänk så mycket vi har fått sett!


färgglada fönster!


Glimtar ner från gamla stan..






Höst.. och 27 grader varmt?
Man skulle kunna påstå att vi blev lite snopna när vi kom i måndags och sommarvärmen slog oss i ansiktet som en riktig käftsmäll! För att sen återgå till hösten vi var vana vid.. i fredags var det inte mer än 14 grader..





RSS 2.0