Glad Påsk

Happy Påsk everbody..

Jag har sökt jobb som flyghäxa.. (flygvärdinna)
Man ska visst vara bra på engelska.. jag kan ju iallfall göra mig förstådd.. hoppas det duger!

Mjooo jag är visst lite desperat efter ett jobb! Tar vad som hellst bara jag får jobba så Micke får vara hemma med brudarna.. han verkligen längtar! Och jag är jätteglad över att han vill vara hemma med dom!

Nu är det påsk.. det blev bara 1 halv påse.. jo vi åt redan igår.. och till min förvåning så finns det kvar idag! Vi är så duktiga!!!

Idag ska vi på middag hos min mormor och morfar..

I morgon ska vi på middag hos svärföräldrarna..

Mycket trevligt!!

Nää.. nu ska jag dustsuck the floor ;)

Påsk... oh nooooo!!!

Possitiva märta här och uppdaterar

Dubbelhakorna fladdrar från datafläkten, falukorvsfingrarna trycker ner alla tangenter samtidigt så det blir svårt att skriva.. tar typ 10 minuter att bara skriva detta!

Så nu känns det bättre.. man måste få skriva av sig lite.. klaga och tycka synd om sig själv! Sånt mår man bra av efteråt.

Så vad har hänt i mitt lilla liv?

Mina små flickor är dunderförkylda och har varit det i evigheter nu känns det som.. Millan har en E4 rinnandes under snoken.. stackarn, mamma och pappa springer med papper hela tiden och hon blir alldeles förtvivlad!

"Morsan å farsan fattar visst inte att det bara blir värre liksom"

Linnea då.. min lilla köttbulle! Fick höra i veckan av en vän som fick tvillingar i höstast att hennes flickor väger lika mycket som min tös.. och ja.. det skilljer ju bara 3 månader!!!!

Hmm.. stackars lillis, mammas godisberoende har lagt sig på dig! Nä, man ska faktiskt vara rund när man är bebis.. hennes kurva pekar rakt upp på Bvc.. haha.. Hon frågade om jag hade grädde i brösten!

Och så var det ju då den där påsken!!! Den värsta tiden nånsin!!!! Nu måste man ju liksom köpa godis, och så lägger dom bara fram stora.. typ XL godispåsar.. vad gör man?  Jo, man FYLLER dom till bristningsgränsen! 
200:- godis... jajjemen! 

fy, hoppas att vi kan ha lite självkontroll och bara fylla halva iallafall.. annars sitter man där i morgon kväll
(Ja tro inte att vi kommer vänta till lördag)  och mår sååå illa..  för det gååår inte att bara äta 1 godis.. nä, minst 100!! det som är så kul är att jag knappt känner någon skillnad på smakerna.. allt bara blandas!

Rörit blev det nu...

Emilia ligger och sover... Linnea ligger och sover.. och jag borde städa! Inte för att vi har smutsigt, det har vi aldrig.. men lite stökigt är det ju.. och jag måste hinna få bort allt innan pedantpappa kommer hem :)


Några bilder från i helgen..

   




Lite kort på mina brudar

    




Fler bilder..


     




Godisberoende!!!!!

Jag är där, jag är fast i fällan!!

Och jag vet inte hur jag ska ta mig ur skiten!!!!!

Får jag inte i mig godis eller liknande så bler jag sur och grinig.. känner mig så desperat att jag nästan har lust att sleva i mig från sockerskålen!!!

Vad ska man göra då??

Gubben min är också fast, så att peppa varandra kan vi glömma.. har försökt och det slutar med att vi båda intalar oss själva att det är bättre att vara lite mullig och glad än smal och olycklig!!

Har lite problem med min vikt, eller det är väl jag som är problemet.. vågen visar en sak med mitt huvud säger nåt annat.

Jag är 160, väger nu 56 kg.. det är väl normalt?  Sen ser jag mig i spegeln och där ser allt bara missbildat ut..
Röven är lika bred som en traktor, kärlekshandtagen hänger över byxkanten, överarmarna har en omkrets som mer liknar globens!!! Och brösten ska vi inte tala om!! Jag har blivit HELT bröstfixerad!!! Dom bara hänger där, och då ammar jag fortfarnde!!! Hur kommer dom se ut när jag ammat klart???

Shit, vinner jag på lotto så bokar jag tid för operation direkt! :p

Tur att jag har sånna fina döttrar, bara man lägger blicken på dom i 1 sekund så mår man genast bättre!

Love love love

RSS 2.0