Kvällsuppdatering..

Det blev en helmysig dag idag.. 

Nämnde jag att Linnea var hemma från förskolan? Hade en 11 under snoken.. annars väldans pigg måste jag få säga. Vi får se hur hon är i morgon. 

Hämtade Emilia på förskolan och vi fick ett lika glatt mottagande som alltid.. Emilia kommer rusandes mot oss och skriker:
MIN MAMMA MIN MAMMA!!!!!!

Sötis..

Sen gick vi vidare för att leka lite ute, gungade och sen snaskade vi i oss sockerkakan som jag gjorde.. den blidde riktigt god.
Vi var väl ute i lite mer än 1 timma och det var sååå skööönt!! Älskar att vara ute med tjejerna, och det gör dom med som tur är!! 
Ska lägga upp lite bilder i morgon om jag hinner! 

Hemma blidde det ingen middag, eller jo.. Micke var sugen på Mc Donalds och jag tänkte inte säge emot, gäller att passa på medans han är på sånt humör.. brukar annars får tjata till mig skräpmat här hemma :) 

Nu sova.. ZzZzZzZzzz

Somnat in..

Ursh.. det är så sorgligt!! Men nu har hon somnat in.. Sabina! Efter att ha kämpat mot tumörer i mer än 2 år tog dom tillslut över!!

Det får en verkligen att tänka till.. Man ska vara glad för den fina familj man har, att vi får vara friska må bra tillsammans!! 

http://mittlivsabina74.blogspot.com/



Sockerkaka och varm choklad?

Linnea har sovit en stund och jag har hunnit plugga en del idag också! Känns riktigt bra faktiskt.. 

Nu funderar jag på om jag ska slänga ihop en sockerkaka och göra iordning lite varmchoklad som jag kan ta med när vi hämtar Emilia från förskolan.. sen kan vi ta en promenad och picknicka lite! Jaaaaa värsta braiga idén! 

Ska rota fram mina gummistövlar bara (Micke har lagt dom på ett ordningsamt ställe där oordningsamma Erika inte hittar dom) Men det ska nog gå bra, idag kan ingenting stoppa mig (hehe) 




God morgon

Så var det en ny dag idag.. 

Underbart, jag är faktiskt på strålande humös idag med.. känner nästan inte igen mig själv! hehe

Det är väl vårkänslorna.. eller att jag fick sova ganska bra i natt.. Micke fick lägga sig i Emilias säng så han också fick lite sömn, Linnea (som ligger bredvid honom i våran säng) har en förmåga att sparka ut sin pappa!

Just nu springer båda flickorna omkring i trosor!! yepp, ingen blöja.. funderar på om jag ska lägga ut sånna där madrass skydd i soffan och fåtöljerna och rulla ihop mattorna?! hehe.. 

Frulle nu..

Trisslotten

Det är så mycket man skulle vilja göra just nu.. 

Resa, köpa hus/lägenhet.. gifta oss.. inreda.. förnya garderober.. 

Vad ska man prioritera? 

kläder köper man ju lite då och då, men jag menar en dag inne i stan, eller varför inte flera dagar? shoppa för flera flera tusen och bara spendera!!! 

Resa utomlands med barnen, leka i vattnet hela dagarna och äta massa färsk frukt till mellanmål på stranden! 

Köpa ett efterlängtat hus med egen trädgård där barnen kan leka och springa fritt.. 

Jag har en trisslott som står i köket och väntar på att bli utbytt (25:- i vinst) men jag känner att det är för mycket som jag vill lägga pengar på just nu och då vinner man aldrig.. hehe.. jag har lite konstiga tankar ibland, jag vet.. men känner inte ni så? Man köper en lott och man får absolut inte drömma sig bort och tänka "om jag vinner ska jag göra det här" för då är det garanterat en nitlott man har i sin hand! 

Nog om detta trams.. 

Barnen hade haft en bra dag på förskolan, Linnea är dock väldigt snorig så vi får se om det blir bättre eller värra tills i morgon.. annars får hon vara hemma! 

Vi tog en liten promenix till min mormor och morfar, där vi lekteoch fikade och sen gick vi hemåt.. lagade lite spagetti och köttfärssås.. 

Nu har barnen precis badat och jag har vrålat loss till mamma mia soundtracket medans jag tampades med disken! 

Micke ska strax gå iväg till ica och köpa blöjor till dagis, sen blir det plugg för min del och tv:n för Mickes del.. 


Livet går upp och ner..

Man har bra och dåliga dagar.. och det går upp och ner precis som min besöksdiagram här på blogg.se

Idag har jag fått jobba på riktigt och tjänat lite pengar.. kändes kanon och allt gick bara bra! Var lite nervös först men som sagt, allt gick bra!

Sen knatade jag upp till Linda och pratade om allt och ingenting.. och busade lite med lille phille, alltså han är bara för go!! Hade mer än gärna tagit med mig honom hem!!! 

Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och ska plugga innan jag hämtar hem mina små darlings! 

Adjö så länge.. 

En nattning hos oss..

Blöjorna är bytta, tänderna är borstade.. Nattlinnen på! 

Linnea ligger redan i sin säng och jag bredvid henne.. Emilia kommer strax in med pappa i handen. 

Hon sträcker sig över Linneas säng och säger:

-God natt älskling! God natt Nea.. 

Sen ger hon oss en varsin godnatt puss.. 

Pappa lägger sig brevid Emilia som genast drar upp nattlinnen och beordrar honom att klia henna på ryggen, magen, armarna och benen innan hon kan somna.. 

I sängen bredvid ligger en Linnea som försöker kämpa med tröttheten, hon testar nya rörelser med munnen, provar vad som händer om man sätter sig upp.. gråter lite.. kastar nappen.. sen somnar hon! 

Samtidigt hörs ett vrålande eller kanske mer brummande från Emilias säng.. Okej, Micke har också somnat och ligger nu och snarkar! 

Jag smyger mig upp försiktigt så att inte sängen ska knarra så mycket, funderar en sekund eller två om jag ska låta Micke sova vidare eller väcka honom.. bestämmer mig för det sistnämnda och sen tassar vi ut på tå och hoppas att våra små prinsessor sover gott inatt! 

Lillis

millis

Söndag

Dagarna går så himlans fort.. 

I Fredags var som sagt min sista praktikdag, det gick bara bra och vi som "jobbade" kväll fick gå 1 timma tidigare..
Vi gick ut i snöstormen och väntade på bussen.. det gick 5 minuter, 10 minuter, 20 minuter och efter 30 minuter gick jag tillbaka.. då kom bussen!! 

Eftersom att jag är lite trög och inte har fattat att vintern inte är slut än så hade jag såklart på mig mina tygskor, och ja.. jag kände inte mina lilltår om jag säger så! 

Den senare bussen kom iallafall i tid, och väl hemma sov barnen så sött.. Jag och Micke hann se slutet på let's dance finalen.. Tyckte att det kvittade vem som vann för båda var ju jättebra.. laila var väl snäppet bättre men hon hade ju lite mer i bagaget också.

Igår var vi bjudna på middag hos Mickes föräldrar.. så vi åkte dit efter barnen hade sovit middag. Gjorde ett stop på Ica i Sigtuna först för Emilia skulle få köpa lördagsgodis.. hehe.. hon vrålade högt av glädje när hon såg godishyllan!! Och hon fick plocka sitt godis själv, snacka om att hon kämpade för att inte stoppa in hälften i munnen direkt! 

Middagen var jättegod och det var så kul att träffa dom igen (dom har varit i Thailand i 2 veckor) Barnen lekte för fullt och strax efter 20 åkte vi hem.. barnen slocknade direkt i bilen! 

Och SJÄLVKLART lät vi lamporna vara släkta hemma igår kväll.. även om dom säger att det är en fis i rymden och att det int egör någon skillnad så tycker jag att det är lite symboliskt. Vi visade iallfall att vi tänker på miljön.. 
så vi tände upp massa ljus och satt och pratade om allt möjligt.. 
Kom båda två underfund med hur mycket tid man egentligen spenderar framför Tv:n!!! Gräsligt.. 
Tror vi ska släcka ner fler gånger och bara mysa.. 

Idag står ingenting på schemat.. har lagt fram ett förslag om att åka och köpa badkläder och åka till badhuset med barnen... men det verkade inte så populärt... så vi får se vad som händer. 



BUS

hihihihih

Höll på att bädda sängarna igår morse, barnen lekte så fint, men plötsligt blev det väldigt tyst! 

bus

Hittade då barnen under köksbordet med ett varsitt knäckebröd i handen
HAHAHA BUSUNGAR

Godmorgon igen..

Jepp.. snabba puckar.. 

Var dödstrött i morse, barnen gick upp med Micke kl 06:00 och körde fullt ös på en gång.. vet inte vad det är med mig, jag är ju morgonpiggan själv! Jag är aldrig trött på morgonen.. 
Lyckades iallfall släpa mig ur sängen innan Micke gick iväg och sen blev jag faktiskt ganska pigg..

Kände att Linneas blöja inte var så blöt så jag satte henne på pottan och började lära våran "rump-bok" och mitt lilla hjärta börjar kissa!! Hon är så himla duktig och jag kan såklart inte bli annat än stolt!! 

Efter att jag lämnat barnen var det plugg som gällde.. gick bra och nu är temat inskickat! puh... 

Nu måste jag slänga i mig något att äta innan det bär av mot sista praktikdagen!! Sen är det HEEEEELG!!

Det ska bli så otroligt skönt att få njuta av en hel helg med mina älsklingar.. ursh vad trist det är att vara borta från dom.. 

"käre gode gud, gör så att jag vinner en jävla massa pengar så att jag kan få bli hemmafru och vara med mina barn jämt"



PS.. glöm ej, ta det med en nypa salt..  


Vilda Millan

Emilia



Morgonstund och vofflor

Vaknade i morse av att Emilia trillade ner på golvet brevid mig.. men hon låg kvar och somnade om.. på golvet! knasfia.. 

Micke åkte till jobbet och vi andra njöt av en lång och mysig voffelfrukost! Flickorna blev lite chockade över vad mamma bjöd på denna morgon! 

Sen har vi hunnit med mycket, diskat, lekt, sjungit och nu är det snart dags för förskolan.. 

Själv ska jag försöka hinna plugga lite och sen åkte jag en sväng till Sigtuna för att luncha med en klasskompis innan praktiken.. 

Händer inte så mycket just nu förutom att jag har världens vårkänslor och är nästan lite för glad! Känner mig som askungen som sjunger med fåglar.. lalalaaaaa... synd att jag inte har någon sångröst! 



Uppdatering

Nu är det.. hmm.. eee.. juste, onsdag idag!!

Svarar på lite fråger först..

Tess.. ibland är det så mycket i skolan att jag bara har lust att stänga in mig i en garderob och gråta.. hehe.. kan man ju inte riktigt göra, men när man gråter så lättar man lite på trycket tycker jag. :D Har haft lite problem med att gråta så när jag väl lyckas är jag superlycklig!

Jenny.. man kan gå in på www.skatteverket.se om du har e-leg sen klickar man sig bara fram.. superenkelt!

Dagen har varit kanon.. lämnade barnen och åkte direkt till praktiken för jag skulle ha ett möte med min lärare. Det gick alldeles utmärkt. Pratade lite med min handledare och det verkar som att jag har skaffat mig ett extrajobb när praktiken är slut! Vill inte ta ut så mycket i förskott med.. hihi.. lät ju positivt iallfall :D

Fick dessutom åka hem lite tidigare än kl 21.. så jag hann träffa min lilla familj ikväll.. ååååh.. kändes som att jag ville springa hem när jag klev av bussen.. har aldrig längtat så mycket efter några som idag! Fick också världens pussar och kramar av flickorna när jag kom hem.. då njöt jag ännu mer!!

Nu är det dags för mig att plugga.. yeeeees!!

snyft..

in och kolla på den där --------->  http://www.youtube.com/watch?v=PHi03jY6Vr0

fungerade visst inte att skapa en länk nu... ursh, perfekt när man vill gråta :D

Deklarationen 2009

Har nu varit inne och kollat vårt besked och jag drog världens pust när jag såg att vi får tillbaka på skatten!!! woohooo!!
Man vet ju aldrig..

Visserligen får vi inte lika mycket som vissa andra men tillsammans skulle vi få ungefär 9000:-!!! Och det är tar vi emot med öppna armar!! Nu blir det kolmården med kidsen i sommar! Garanterat.. moster Rebecka, skulle du med eller??

Idag har jag lämnat båda barnen på dagis.. Emilia var igång i 180 här hemma i morse, så jag tänkte att vi skulle ta en testdag idag.. orkar hon inte så skulle dom ringa!

Nä, nu är det plugg som gäller..

Avantasia - Lay all your love on me

även den en bra låt :D

Lyssa!


Evergrey - I'm Sorry

Lyssna på den låten.. riktigt skön version av en annars bra Dilbalåt..

Nu har vi hämtat hem Linnea från förskolan, och Emilia tycker det är superkul att lillsyrran är hemma och leker med henne. Mamma duger inte alls nu.. hehe..
Det är så himla kul att titta på när dom leker tillsammans.. det är som att dom kliver in i en helt egen lekvärld! Tänk om man kunde göra så själv.. hehe.. skulle underlätta en hel del :p

Nä, nu måste jag packa i ordning så jag är redo när Micke kommer hem.. ska iväg till praktik då.

Ny vecka

Millan är fortfarande sjuk, eller hostan är bättre och febern är helt borta.. men hon är inte riktigt sig själv än! Peppar peppar så har hon varit ganska pigg hela dagen, vi får se om det blir förskola i morgon. 

Eftersom jag inte vill missa mer av min praktik så ringde jag handledaren idag och berättade att Emilia fortfarande är hemma, frågade om jag kunde komma när Micke kom hem från jobbet istället.. och det var inga problem! skönt säger jag bara!! Då får jag ihop lite fler timmar iallfall!! 

På onsdag har jag ett tema som ska vara inne och idag medans Emilia sov hann jag påbörja det arbetet iallfall.. blev inte så mycket plugg förra veckan då båda barnen var sjuka.. men blir rätt sliten själv även om man inte sjuk, det tar på krafterna när barnen är sjuka.. så är det bara. 

I morse kom Mickes föräldrar hem från thailand och vi längtar tills vi ska få träffa dom igen.. bli lite avundsjuka på hur bruna dom blivit.. själv är man nästan genomskinlig!! 

Linnea är på förskolan idag, verkar som det gått bra eftersom dom inte har ringt! Föresten.. kan ju inte låta bli att bli lite smårgrinig! Pratade med en av Linneas fröknar i morse och hon berättade att dom misstänkter att det är mykoplasma (har för mig att dom sa det) som härjar!! En bakterie och inte ett VIRUS som läkarhusen så gärna vill få alla sjukdomar till..
Blir så förbannad att man inte kan testa på en gång!! Nej nej.. ge alla lite hostmedicin sen är det bra! Hellst vill dom väl att ingen ska komma till läkarhusen, printa in i allas hjärnor att vi alla bara har virus som inte går att bota så kan dom sitta med sina löner och pilla sig i naveln hela dagarna! blää.. 

Nej, om man ska ta och gossa lite med Millan kanske.. hon vaknade nu hör jag!

Söndag

jahopp.. så var det söndag igen.. och jag ska strax iväg på praktik :D underbart!!

Fick dock sluta tidigare igår så jag hann med min familj ändå! Barnen åt lite mellis när vi kom hem och sen gick vi ut på promenad till odensala (har bara ca 5-10 min dit) 

-woooow titta mamma! Utbrast Emilia när hon såg alla åkrar och skogar
-Det är landet Emilia!
-Laaaandet!! svarar hon då  hihi.. lilla flicka

Micke blev lite smått förälskad av lugnet där och blev nog lite sugen på att köpa ett hus, just på landet. Menar, sålänge båda har bil och är villiga att ställa upp på att köra barnen överallt så är det inga problem! Och vi gör ju allt för våra prinsessor!
Drog lite i landettarmen på mig med föresten. . 

Nä, nu måste jag in i das dusch

Praktik idag

Yees..  idag bär det av mot praktiken igen.. hade mer än gärna velat vara hemma med familjen, men det får jag vara nästa helg!

Ska vara där från 8-16.. får se vad vi hittar på idag!

Blev sent igår, vi höll nämnligen på att gå igenom alla bebiskläder!!!! Ska göra oss av med en hel del! Har dock plockat undan lite kläder till flickorna som dom kan få sen när det är dags för dom att bli mammor :D hua!!! tur att det är låååååångt kvar tills dess!!

Nä, nu måste jag bege mig!

Intervju

okej, idag har jag alltså varit iväg på en arbetsintervju för ett förhoppningsvis sommarjobb..

allt kändes kanon och  vad som gjorde mig lite extra glad var att dom hade hört av sig till min förra praktikplats och frågat vad dom tyckte om mig och jag hade visst fått massa beröm! Detta gjorde min dag kan jag säga!! Så skönt att få bekräftelse för det man gör!.. 

Blev så glad att jag köpte lite fikabröd på vägen hem.. så när jag kom hem hade vi lite mysigt hela familjen.. 

Millan mår fortfarande inte alls bra.. gav henne nyss en alvedon i hopp om att febern ska gå ner! 

Nej, nu ska jag börja med middagen.. wokade grönsaker, fläskfilé och nudlar!

kamin!!

Natten har varit lång.. båda barnen sov hela natten hos oss.. på ena sidan om mig hade jag Emilia som var varm som en kamin. Det var nästan så jag brännde mig på henne!! På andra sidan hade jag en levande propeller!! Linnea har vridit och vänt sig var 30:e sekund!! 
Ursh, det är verkligen jättejobbigt att se n'r ens barn är sjuka!!! låt mig vara sjuk istället!! 

Linnea har ju fått hostmedicin nu och det verkar fungera lite, men det är inte kul att ge henne det.. man får nästan tvinga i henne! Resultat är såklart att hälftan hamnar utanför!!

Nu på morgonen har barnen lekt en hel del, men man märker att ingen av dom är på topp.. dom är helt slut båda två efter bara några minuter.. misstänker att det kommer bli många "vilostunder" idag.. 

Nä, nu måste jag göra i ordning mig.. skriver sen om vad jag ska göra idag.. 

Dags för nästa..

Jahopp.. lagom till Linnea börjar bli bättre är det då dags för Emilia att bli sjuk!! Suck, pust och stön

Lämnade henne på förskolan i morse, pigg och kry, men efter någon timma ringde dom och då hade hon feber! Jag som befann mig på maxi ringde min morfar som satte fart mot förskolan.. Kände mig urhämsk, men hon hade ju faktiskt varit bra när jag lämnade henne, skulle aldrig lämna henne om hon var sjuk! 

Hur som hellst, nu har även hon börjat hosta och eftersom jag absolut inte kan vara hemma i morgon så måste Micke vabba! Hoppas innerligt att Emilia är frisk till nästa vecka, för då måste jag verkligen till praktiken, i värsta fall måste Micke vara hemma.. jaja, det där brukar lösa sig. 

Sprang in på Hm också, kom på att jag hade en rabatt där på 100:- som jag glömt bort, bäst att passa på innan datumet går ut!! Jag köpte en jättesöt munktröja till Linnea.. skulle kosta 149:- men köpte den för 38:-!!!! det kallar jag för fynd!! Blev så glad så jag gick och köpte en T-shirt till henne också för 129:-.. hahaha.. jag hade ju ändå tjänat över 100 :- :D 

Idag blir det pannkaka till middag, funderar på att göra fluffpannkaka, det är lättare.. eller så får Micke grädda.. det är ju så svårt, jag får dom alltid så tjocka, och lyckas jag få dom tunna så blir det bara en jävla omelett av allt när jag försöker vända på dom!

Nej, nu har mina fingrar dansat tillräckligt med Riverdance, ska ta tag i min kära dammsugare innan Micke kommer hem.. ligger kaksmulor på golvet i köket!!!

Läkaren

Har varit hos läkaren idag med Linnea, fick en tid direkt och det känns super att man blir tagen på allvar när man ringer!!
Fick till svar "virus" efter en del prover.. och det kan man inte bota så det ända vi gör nu är att behandla symtomen! 
Alltså hostmedicin. 
Lillskrutt har fortfarande feber så hon blir hemma i morgon med, vi tar en dag i taget så får vi se hur det blir. 

Allt hade gått bra med Emilia på dagis, som vanligt är det full rulle på henne :)

Försökte mig på pannbiffar idag till middag, blev rätt så lyckat. . till det hade vi potatis och massa kokta grönsaker! nam nam

Nu ska jag försöka lägga mina absoluta favorittjejer!! 

Lillis

Millis


Efter..

Ligger lite efter i bloggeritet känner jag.. men det är så det är när man har sjukling hemma.

Hade hoppats på att hon skulle vara frisk till i morgon när jag ska vara tillbaka på praktiken, men jag vet inte hur det blir med det nu.. hon mår ju fortfarande inte bra!
Har ringt vår underbara bvc idag, ska rådfråga henne lite.

Annars rullar det på.. ska sätta mig och plugga lite nu medans Linnea sover, fortsätta söka sommarjobb! Börjar få lite smått panik måste jag säga!

Lilla lilla Lillis..

Det finns verkligen inget värre än när ens barn är dåliga! Man känner sig så hjälplös och blir nästan lite förbannad på sig själv för att man inte är raketforskare och uppfunnit ett vaccin mot alla sjukdomar!!!

Min morfar kom över idag på förmiddagen och fikade med oss, han hade inte träffat Linnea på över en vecka så han hade fått abstinens :D dom två är bästisar, det är lillis absoluta favorit (efter mamma)
Sen tog vi en promenad, tänkte att hon skulle få sova i vagnen men det totalvägrade hon, och när vi ändå var ute så gick vi upp till mormor. Där somnade Linnea tillslut i min famn så vi blev kvar ett bra tag.. ville ju inte väcka henne när hon äntligen sov!

Sen gick vi för att hämta Emilia.. full fart var det på henne som vanligt!
Nu väntar vi på att pappsen ska komma hem..

god morgon!!

Idag är det måndag och jag skulle egentligen åka till praktiken.. men Linnea (som normalt aldrig är sjuk) har fått världes hosta, knappt sovit inatt och nu låg hennes temp på 38.. en förhöjning!
Tycker så synd om henne! Det får bli en vilodag hemma med mamma!

Känns typiskt att hon skulle pricka praktikveckorna, alla andra veckor "är jag ändå hemma" 

Nu ska vi äta lite frukost, sen ska jag ringa runt till förskola och praktik samt läkaren. 



Morgonpromenad

Fick sovmorgon idag, barnen vaknade kl 6!! eeee.. jo dom brukar ju vakna kl 05:30!!!! 
Så vi gjorde varsin välling sen klädde vi på oss och knatade ner till coop för att köpa frallor! Jätteskönt att promenera på morgonen, man vaknar till liv.. 
Barnen passade på att vila lite, tror dom behöver det när dom vaknar så tidigt.

Väl hemma igen gjorde va brakfrulle, med kaffe och juice massa goda frallor, och MASSA MASSA pålägg!! Så ska det vara på helgen.. ost, skinka, korv, leverpastej, marmelad, gurka, tomat, paprika, mjukost.. bara välja och vraka! Tror vi satt och åt bra länge.. supermysigt!

Sen fick jag något fnatt och började storstäda, Micke hakade på med dammsugaren och sen kom även Emilia med sin egen dammsugare och körde runt i hela lägenheten :) 

Nu sover barnen och jag ska slänga ihop en kladdkaka, fick nämnligen ett sms i morse av en kompis till oss som undrade om barnen skulle leka idag.. och det säger man ju inte nej till.



Lördag

yes.. idag var det lördag och jag har inte hunnit blogga alls.. har trotts allt ett liv vid sidan om bloggen :p Även om man inte alltid kan tro det vissa dagar. 

Idag hade jag en hudvårdsklass här hemma.. hade gjort en ost/skink/tomat paj som vi snaskade i oss till lunch innan "läraren" kom. . 

Det var min mor, och mormor och Linda som var här.. försökte få iväg micke men jag tror att han var lite nyfiken så han stannade hemma med barnen :D 

Fick en för mig "extreme makeover"  jag som nästan aldrig har smink på mig, och är det något så blir det bara lite mascara och kajal? heter det så eller? haha värdelös är jag på allt sånt här,, men det var kul idag iallafall!

Tiden gick fortare än vi tänkt och när alla gått hem va klockan näramre 16:30.. då blev det bara knata  till kina och köpa hem lite mat.. även om det var pissväder ute så var det skönt att komma ut på promenad, det tror jag barnen också tyckte! 

Barnen somnade tidigt efter all lek idag så jag och Micke fick titta på melodifestivalen själva.. men det gjorde inget, vi är vana :D 
Var såklart inte min favorit som vann, men det var kanske inget större fel på henne heller.. men jag skulle gärna vilja veta vad hon sjöng?? Tycker texten är ganska viktig i musik.. 
Mina favoriter? håll i er.. Alcasar! hihi

Nu ligger Micke i sängen och väntar på att jag ska skriva färdigt och krypa ner.. ska bara lägga in lite bilder först.. 

typ innan   sminkad    färdig

Linda och Jag

Jag och min Mor.. är vi lika?
jag och mamma

Familjen
Hela familjen

Lillis gillar kakor :D hahaha
Äta kaka

Millan
Emilia

Millan igen..
Millan

min mogge
pappsen

Fridag

Härligt härligt.. nu är det heeeelg!!!!

Fredagen har gått snabbt, som alla dagar. Åkte till praktiken i morse, sen knatade jag upp till Linda och snicksnackade.. hahaha, garvade så jag fick ont i kinderna! "blunda mamma" hahahaha

Sen gick jag ner på stan och köpte en flaska vitt som jag och Micke skulle dela på ikväll.. gick runt som värsta nyblivna
20 åringen!! (jag är 24 om någon inte vet)
Sen fick jag fnatt och köpte ett ekologiskt vin.. (tänkte att det var en kul grej) men blev inte så imponerad när jag väl smakade det.. mmm Tjing 1 poäng till Micke

Åkte och hämtade barnen sen på dagis, och allt hade gått bra, som vanligt..
Gick hemåt och idag var mamma duktig och vägrade ge både Emilia och Linnea napp, trotts skrik och gråt om
"puppis" och "booboo"

Åt hemagjorda hambugare idag.. vet inte hur han lyckades med dom smakade som sibyllas! jättegoda!!

Känns så otroligt skönt att det är helg så jag kan umgås och mysa med min lilla familj.. det är verkligen en omställing när man "jobbar" (praktik) Hinner inte leka på morgonen, och när man kommer hem är det matlagning, badning och natt natt.. ungefär..

Ska försöka locka med mig Micke i morgon bitti på promenad och köpa färska frallor.. bara sätta barnen i vagnen och knata! Tror jag lyckas faktiskt, han är inte så svår att övertala nuförtiden :D

Hemma igen..

Barnen är inne i sitt rum och leker med favorit Farbror Anders!

Själv passade jag på att kolla lite bloggar och även min egen blogg.

Dagen har varit bra, lite trött dock efter nattens bravader.. inte så farligt som det låter. Kan berätta mer om det sen när barnen sover. Ska även lägga ut lite bilder!

Adjö så länge!

Ps Jag fick godkänt på proven som jag skrivit!!

22:44

Det är vad klockan är just nu, och jag är precis färdig med mitt Tema! Inskickat och klart, blev som vanligt inte som jag tänkt mig.

Råkade bara slira in på ving.se och drömma mig bort om en thailandsresa!!! Jag vill så gärna bara komma bort en liten stund och rensa tankarna, bara vara med mina barn och Micke! Tänk att få njuta 2 veckor bara av varandra, med massa bad och god mat! När barnen somnat kan man sitta på balkongen och spela kort!
Leka med Emilia och Linnea vid strandkanten om dagarna, och äta mat på Dinobar i kata beach!!

jesus vad elak jag är mot mig själv just nu, tänk på annat! tänk på annat!!!
 
Hade ett till störningsobjekt ikväll.. Micke är helt slut som artist, så han somnar ganska tidigt.. och snarkar!!!! Herregud, det vibrerar verkligen i väggarna nu! Typiskt att vi ska ha skrivbordet i sovrummet!!

Nu börjar det rinna i ögonen på mig, så trött är jag visst.. ska upp 05:30 i morgon så det är verkligen dags att slumra nu., känner jag Linnea rätt kommer hon vakna vilken sekund som hellst och komma in till oss. . eller nej, hon sätter sig upp och ropar på mig så att jag får gå och hämta henne.. hehe..
Har sagt det förr, men man får väl njuta av att hon fortfarande vill sova med oss.. snart kommer hon vara 15 och vi kommer knappt se henne alls!

god natt!!

22:51

zzzzz

åh jag är så trött, ursäktar alla stavfel samt konstig svenska på en gång!!

gick upp som vanligt i morse, 5:30.. fixa lite nam nam till barnen, plockade fram deras kläder och börjarde göra i ordning mig..

Micke lämnade barnen och kag traskade iväg i snöyran mot bussen!

Allt gick bra på praktiken, fick vara där heeela dagen idag..
Sen fick jag skjuss till märsta av färdtjänstbussen.. kanon! Då hann jag springa in på ica och köpa lite grejer till middagen som vi missat köpa hem förra veckan..

Gick bara bra att hämta knoddisarna, det är såå kul för när man kommer in på avdelningen  så möts man av både Emilia och Linnea som springer mot mig och vråla

-mamma mamma MAAAAAMMAAA

Förutom Linnea som vrålar

-Paaappaaaaaa

hehe, det är inte lätt alla gånger

Nu är Micke och storhandlar med sin bror, jag ska strax natta barnen och sen blir det råplugg! Har ett tema som ska vara inne ikväll!!! suck, blev int så mycket igår eftersom jag mådde så illa!!

Nä, nu kallar barnen på mig!!

blubb blubb

... så låter min mage just nu, vet inte vad den håller på med?? Uppblåst som en luftballong, ser ut som att jag är gravid i 50:e veckan typ!! ååh.. hoppas inte magsjuka är på G!!
Har lust att krypa ner i sängen redan nu, men det kan jag inte.. måste plugga!!!

Idag gjorde jag det enkelt för mig och lät barnen vara med att laga mat! satte på dom varsitt förkläde och sen stod dom hur nöjda som hellst vid diskbänken och höll på, hellre det än att ha två jättegriniga barn som står och rycker mig i benet!
Vi lagade spagetti och köttfärssås och Emilia ville inte alls ha köttfärs, bara pasta, även här lät jag henne göra som hon vill och gav henne bara spagettin. Blir liiite osäker på mig själv om jag gör rätt? Visserligen vet jag ju att det hade blivit 3:e världskriget om hon fått köttfärsåsen på tallriken och totalvägrat äta, nu åt hon ju iallafall och dessutom ville hon ha köttfärs sen när hon såg att vi andra åt

- mmm gott mamma? också ha!!

Jag är väldigt säker på mig själv som mamma, menar att jag tycker att jag gör bra, men i vissa lägen kan jag bli lite osäker..
Jag låter ju barnen göra ganska mycket, så länge dom inte kan göra sig illa.

Någon som vill dela med sig om sina åsikter?

Hur bestämmd ska man vara åt en 2 åring?

Hemma igen..

Såå, nu har jag hämtat knoddisarna från förskolan. Gick bra som vanligt!
Linnea hade gjort nummer 2 precis när jag hämtade henne så jag fick göra ett blöjbyte-a la förskolastyle!!
La upp henne på skötbordet och kommer på att det inte finns tvättlappar!! shit.. hur gör jag nu då?
Nää, skoja bara.. det var inga problem, även om det var ovant att göra rent med vatten och en gul tvättlapp!
(låter helt galet att jag inte gjort det förut eller hur, men man är ganska bekväm av sig)

Hemvägen tog sin lilla tid då Emilia var sur på mig.. hon fick inte åka vagn, och min lilla 2-åring hade inga som hellst planer på att gå hela vägen hem.. Men mamma var ganska bestämd idag så det fick ta den tid det tog.
Sista biten slängde jag visserligen upp  henne på axeln för Linnea hade börjat tröttna.

Nu sitter dom och läser lite böcker som min faster köpt till dom, jättespännande med myror och sniglar.. och så en ny nalle puh bok!!

Ska gå och mysa med dom nu!

Hej så länge..

pause

Yepp, har ett mindre hjärnsläpp just nu så jag tar en kort pause och lägger ut en bild på Millans hår

Visst har det blivit långt nu!!!

långt hår

sötnos!

pluggar hemsjukvård nu och ska lära mig om nutrition, etik och estetik för personer som inte kan äta själva eller behöver stöd vid måltid!
Egentligen är det väl ganska lätt, gäller bara att tänka logiskt, men jag övertänker alltid och tillslut har jag virrat in mig och är helt ute på villovägar i hjärnan..

Ska snart gå iväg och äta lunch men ska få klart det här först!

Hejåhå!!

på med kaffekokarn

javisst, nu är barnen lämnade på förskolan.. (ska försöka använda mig mer av det namnet då jag insett att det faktiskt är en förskola, Emilia kommer hem och kan räkna till 12!!! hon kan ABC.. tack för det förskolan säger jag bara!)

Det gick bra att lämna idag, Emilia var helt förtjust av att snön kom igen, även om det inte var första gången hon ser snö.. tog typ 20 minuter att gå dit idag, som i normala fall tar 5 minuter.. hihi.. hon gick omkring och kände på snön och tittade på fotspår och finurlade lite..

Blev en snabblämning idag för båda avdelningarna skulle vara ute och leka i snön.. och Linnea sa inte ett knyst när jag gick. Känns bra..

Men nog om det, nu ska jag plugga!

Pluggdag!

yes, ledig från praktiken idag och då är det plugg plugg plugg som står i min kalender!!

Barnen är helgalna här hemma, vet inte vad dom fått för överskottsenergi.. tänk om man ens hade hälften!

Har även en katt som är om möjligen ännu galnare!! Han har bestämt sig för att klättra upp på hatthyllan i hallen, och tar då hjälp av både jackor och tapet!!! Skitkul! undrar vad vi får betala när vi flyttar härifrån..
Har iallfall beställt ett gigantiskt klösträd till honom som går ända upp till taket! Tror han kommer låta bli hatthyllan då!

Ska strax lämna knoddisarna sen är det som sagt plugg som gäller.. ska också äta lunch med min faster och farfar idag på kina, det blir trevligt!

Nykär!!!!

Fullkomligt förälskad har jag gått och blivit.. i Micke?? oooo neeeej!!!

Titta här så förstår ni vad jag menar! LOVE 




Sammanfattning

okeeej. kör gärnet nu då!

Vaknade kl 05:30 när klockan ringde, Micke hade redan varit upp en halvtimme då! Galning!!
Fixade i ordning min kaluffs och klädde på flickorna, slängde i mig lite frulle och sen bar det av mot praktiken!

Idag saknades det en personal så jag fick rycka in.. gick bra tycker jag!

Sen knatade jag upp till Linda som blöd på kaffe.. så härligt, man behöver inte ens be om det utan det bara serveras!!
Vi pratade om allt och ingenting.. jag tycker om när man ses sådär spontant och när inte allt är så superplanerat!

Sen tog jag bussen hem men var tvungen att göra ett blixtbesök hos mormor och morfar! mm.. var pyttelite jäääättekissnödig! Ni vet, så man går i kors med benen! Hade aldrig klarat mig ända bort till Norris :D haha.. jag veeeeeeeet, jag börjar bli gammal och kommer få gå med blöja när jag är 30!!! knipövningar Here I come!!!!

Sen hämtade jag barnen, lämnade Emilia hos mormor, sprang med barnvagn till centrum för att posta lite grejer, sprang och hämtade Emilia, försökte ta mig hemåt men Emilia var på "titta på varje sten och hoppa i alla vattenpölar humör"
Så det tog sin lilla tid!

Väl hemma var det bara sätta igång med kasslergratängen som jag så idiotiskt planerat göra idag!!! Tog bara hur lång tid som hellst så det det blev middag kl 18:00 istället för 16:15 som vi brukar!

Anders var här också och åt och nu kör Micke hem honom.. för min del är det plugg som gäller ikväll.. !!

Ps: Wipeout va ASKUL! Jag och Micke vek oss dubbla i sängen igår.. hahaha, jag bara älskar sån där brutal humor när man garvar åt andra som gör illa sig, och alla komentarer från herngren och wiklund (heter dom så?) haha.. så klockrent! Hahahaha!!!!

Jävla pedant!!

Ibland driver han mig till vansinne med sina pedantiska idéer!!

Nu har han fått för sig att sladden till skrivaren inte ska sitta i, utan den ska ligga i en låda i garderoben!?
okej, så innan jag hittat "gömstället" så har jag ju självkart letat igenom hela lägenheten.. Sen är det dags att böka ut skrivbordet, leta reda på vart sladdjävlen ska sitta, råka dra ut skrivbordet lite för långt så ena högtalaren flyger ner i huvudet på mig!!! Jävla skitsaker, till råga på allt så är bläcknivån låg så jag får endast ut ett knappt läsbart papper!!!

Underbart!!

Det var en snabbis av mig, hinner säkert redogöra mer om min dag ikväll innan jag ska plugga..



19:30..typ

Barnen sover, somnade snabbt idag med... och även jag! Micke fick komma in och väcka mig..

Nu är det sängen som gäller, ska ligga där och glutta lite på något nytt program på kanal 5.. wipeout eller nåt sånt?!

jaja.. känner mig alldels för seg för att skriva här egentligen, vet inte varför jag gör det heller..

trött.. hej.. natt

SOMG

Shit Oh My God!!!

Varje gång man säger att man ska börja tänka på vad man äter och kanske inte äta så mycket av allt onyttigt, ja då vräker man i sig mer än någonsin!!!!

Idag var verkligen en sån dag.. har idag under den senare halvan av dagen fått i mig:

Hamburgare
Tortilinis
Pajbit
Pizza... visserligen bara några enstaka bitar.. min mage började säga ifrån!! Fyy faaan..dessutom hade jag tryckt på mig ett par jävligt tighta jeans! ... aldrig lär man sig!

Imorgon är det vardag igen och jag ska iväg på praktik, barnen på dagis och Micke till jobbet! kul kul.. blir pluggkväll imorgon, och förhoppningsvis får jag resultatet från provet!!

Nu ska jag ta mina två barn, pluss en Micke och slänga allihop i säng och sen tänker jag ligga där och jäsa.. .hoppas att barnen också är på myshumör ikväll :)

hahaha

Somnade rätt fort igår. men vaknade av att Micke stog ovanför mig!

-Erika!! Jag har köpt kyckling till dig!!!

what?! fattar först ingenting, det tar ju ett tag innan man vaknar liksom..

Sen strosar han ut i köket och jag "hungran" svansar efter!

Vet inte hur han lyckas men han har alltid med sig massa mat hem när han vart ut och slirat..

Denna gång hade han med sig ett par hamburgare från donken, några chilichees grejer.. och ett paket kyckling/nudle/wok! hihi.. jag klagar inte, det var lite mysigt att stå i köket och äta mat mitt i natten!

Sen gick jag och la mig igen och Micke tog en dusch, det är inte lätt att vara gubbe och gå på metallicakonsert! hehe

Ps: han har träningsvärk och är hans röst är typ helt borta idag..

Juuuste.. hahahaha...

Har kom hem och började berätta om alla bravader han vart med om under kvällen..

Sen måste jag ju fråga hur själva konserten var..

-Bra.. säger han då..

Men i morse fick jag en lite mer utförlig "berättelse" om hur Metallica var..

Nu är farbror Anders här och vi ska åka till Sigtuna och promenera lite grann med barnen, sen åker vi till skördegatan och äter pizza..

Farmor och farfar har dragit iväg till Thailand så vi håller Anders lite sällskap nu :)


Lite bilder från i helgen..
Lars och Philip

Tårtor
tårtor

Grabbarna äter paj-lunch
pajlunch

Philip och Pontus
Millis tittar ut philip

linnea
lillis

lördag

Ännu en dag är över..

Jag och flickorna var på dop idag, släpade med mig min syster eftersom jag inte lärt mig hur man ska ta hand om två barn samtidigt.. men också för att jag inte har ett körkort och det har hon!

Dopet var jättefint och Philip var urgullig! Det bjöds på jättesmarrigt fika, och nej, det var verkligen inte som vilket fika som hellst.. jag har aldrig ätit så goda bullar i hela mitt liv!! Dom var snurrade som knytten och hade någon smarrig fyllning! mmm.. Tror Emilia åt typ 5-6 stycken.. plus massa kakor pluss massa tårta!!! Dessvärre fick jag i mig minst lika mycket!
Barnen hade jättekul och lekte för fulla muggar (dom somnade ovaggat ikväll vill jag lova)

Sen bar det av hemåt, hade lyckats få med mig båda hemnycklarna och Micke skulle iväg till Stockholm för att se på Metallica!!!! Åååååhh... jag är inte liiite avundsjuk på honom nu! Men jag var snäll i höstas när han beställde biljetterna och gav honom ledigt från mig ikväll.  Pajerna fick godkännt föresten!

Eftersom jag får lite smått panik av att vara själv så packade jag ner barnen och resterna av pajerna för att bege mig till min mormor och morfar! Där åt vi middag och sen fick jag med mig mormor hem igen. Vi har kollat på melodifestivalen och nu har hon gått hem igen, min morfar kom och mötte henne, det tyckte jag var lite gulligt!!

Ska lägga ut lite bilder från idag sen om jag inte somnar i soffan!

Och herregud! Har lyssnat lite på Snälla snälla snälla låten och det tar emot mig att skriva det här, men jag börjar gilla den!!!! Har ni lyssnat på texten? Den verkligen griper tag i en.. man blir nästan lite ledsen..

what a day..

Vaknade i morse efter ungefär 5 timmars sömn.. det var bara kliva upp.. micke gjorde välling till tjejerna medans jag plockade ihop lite kläder och bytte blöjor.

Åkte till praktiken, var där ett tag.. men det var lugnt så jag fick gå tidigare. Perfekt eftersom jag skulle ha prov.. då skulle jag hinna plugga lite. Hade dock ingen större lust att åka hem eftersom jag knappt skulle hinna innaför dörren då jag var tvungen att gå igen.. så jag våldgästade en klasskompis som bor i Til.. hon slängde ihop lite lunch sen satt vi och pluggade inför provet!
Hon hade två katter också, jättesöta och lockiga!! hihi så himla sött!
Jag berättade det för Micke och han frågade om vi skulle permanenta Stellan, men jag tror inte att han skulle uppskatta det!

Sen bar det av till skolan, gjorde provet och det gick väl sådär, känns inte helt hopplöst även om jag kom på lite extra som jag hade kunnat skriva redan på vägen hem! Men men.. vi får se sen hur det gick..

Här hemma har vi påbörjat vår myskväll.. jag och tjejerna gjorde i ordning tacos lagom till Micke kom hem, sen åt vi.. MASSOR! som vanligt när jag äter tacos har jag inget stop.. äter och äter och sen efter någon timma kommer mättheten.. mår lite smått illa just nu kan jag säga..

kl 20:00 är det så ska det låta! Får se om barnen orkar hålla sig vakna!

I morgon vankas det dop/metallicakonsert!

Juste, jag skulle ju slänga ihop lite pajer ikväll också!.. får se när jag hinner det!

slut

Mina ögon går verkligen i kors nu! Halv tolv är klockan och nu är temat inskickat.. rätt enkelt att räknat ut att mitt prov inte kommer gå så bra i morgon! Men men.. kan inte skylla på någon annan än mig själv! Även om jag hellst skulle vilja det. Det är ju alltid skönast för sig själv att skylla på andra  mohahaha! Lsg anda!!!

Nä, eftersom att jag ska upp om 5 timmar så är det läggdags för mig.. kommer förmodligen inte hinna längre än till att dra täcket över huvudet innan Linna vaknar och vill in till mamma och pappa.. god natt

Torsdag

Har inte hunnit blogga något idag..

Morgonen var bra trotts att Micke ville vara snäll och ge mig sovmorgon.. hade planerat att gå upp när klockan ringde kl 5 men det blev inte så mycket av det.. blev väckt 05:45!! Men det gjorde som sagt inte så mycket..

Knatade sen iväg till bussen som inte kom, vilket resulterade i en taxitur till sigtuna. Inte mig emot, skönt att åka taxi! hihi dessutom betalade inte jag..

Till lunch bjöd praktiken på grillad kyckling och potatissallad.. snacka om att fresta om sommaren!.. Men den känns fruktansvärt långt borta, speciellt när snön öste ner idag på förmiddagen!!

Åkte hem sen, hämtade barnen, käkade lite mellis.. Micke kom hem och lagade pannkakor för ett helt kompani, var lite orolig ett tag över att vi skulle få äta pannkaka i flera vecker framöver men tur är att barnen ÄLSKAR pannkakor! Dom tog alltså slut..

Har man ätit mat med sylt så återstår att sätta barnen i badkaret och sen storstäda köket, Micke satte sig med barnen och jag dansade loss i köket! Råkade sjunga en och annan sång också, men det bjöd jag på idag, kände mig på bra humör.

Kvällen ser dock inte så ljus ut för min del.. har ett Tema som ska vara inlämnat ikväll, som jag inte börjat på än.. Sen måste jag plugga till ett prov som vi har.. juste, imorgon!!!! Härligt!! Jag är så jävla bra på planering! Självdiciplin är på noll just nu! Fattar som vanligt ingenting.. hehe.. bara le och vara glad!

Nä, nu ska jag ta och byta en bajsblöja för er som vill veta..

färdig!

Så.. Temat som skulle vara inne idag är nu inskickat! puh.. satt i sista sekund och hade faktiskt planerat att sitta hela natten.. men jag filura ihop allt innan kl 22! Duktiga jag!

Och jag blir så sur på mig själv..

Inte för att jag är rädd för att gå upp i vikt, det är inte det.. eller.. nä, låter bli den diskutionen med mig själv..

Hur som hellst så köpte jag en kex-chocklad idag.. efter det kände jag mig uppsvälld och mådde lite illa, som man alltid gör när man äter gottigt!
Så jag tänkte.. NEJ.. inge mer nu Erika..

Kommer hem och ska ge barnen mellis.. självklart slinker det ner en och annan rostsmörgås som är så gott..
Faan.. Nej, skärp dig nu!! INGE MER onödigt!

Sitter på kvällen och pluggar och så tittar Micke in som en litet tomte med världens flin..
-Vill du ha en skål med chips??

-mmm.. okej!!
  Svarar jag bara..

När skålen är uppäten sitter jag här med hela havet stormar i magen! Bläää
Varför kan jag inte bara lyssna på min inre psykopat som talar till mig lite då och då..

I morgon ska jag hålla mig till måltider och inget onyttigt!!!

Lugn igen..

Såå, nu har jag fått lite mat i mig och är rätt hanterbar!

Micke åkte för att veckohandla och jag nattade barnen, och preciiis när barnen somnat in och jag själv låg och powernapade så ringer telefonen!! Varföör??
Jag springer upp i 180 för att inte barnen ska vakna och när jag svarar hör jag bara: ingenting! Telefonjävlarförsäljare! Jag hatar dom och hade dom jävlarna behagat att säga något när dom ändå ringer och stör så hade de fått sig en rejäl utskällning av surkärringen på norrbacka!!

Hmm... undrar egentligen vad jag hade tänkt skriva om när jag valde den rubriken jag skrev.. haha

ååååh åh åh åh åh åh !!!

Jag blir helt knäckt ,så jag helst av allt skulle vilja lägga mig på golvet och gråta som en jättebaby!

Har ett litet problem med en sak som jag inte vill dela med mig på bloggen.. (handlar om skolan)

Försöker då ringa min lärare för att få saken ur världen, men inget svar..

Skriver då 1 mil långt mail.. sen råkar min feta jävla falukorvsfingrar radera allt!!! Ååååh..

Har ni någon gång velat slänga ut en dator från balkongen?? Eller trycka ner den i brödrosten eller göra som på reklamen, slänga in den i ugnen och vrida på?? Precis så känner jag mig nu..

Och jaaag veeeet att jag ska vara tacksam för allt och inte gnälla hela tiden.. vara glad för det man har osv osv .. men det gååår inte, jag känner mig kvävd om jag inte får beklaga mig över mina egentligen pyttesmå problem!



Kul att jag kan roa någon Anki, men jag menar inte att vara rolig, jag är superallvarlig!!!!!  (med glimten i ögat)

Hemma

Första praktikdagen var helt okej.. helt nytt för mig så jag var lite osäker på typ allt. Men alla är vi nybörjare från början!!

Jag är astrött och ska slänga mig i sängen och sova.. i morgon börjar jag kl 7 så jag hinner inte ens lämna barnen på dagis!! Tycker så synd om Linnea som precis har börjat och nu måste vara där redan 6:30!!! Men vad ska man göra, nu är det slut på lyxlivet ett tag framöver! surt...

Natt

pics

Här kommer de efterlängtade korten..


Började kvällen med ett möte med lucia..
Lucia

Malin var där..
Malin

Malins Pontus var där.. en halv Robban är också med på bild..
pontus

Robin i profil var där..
Robin

Ylva var där..
Ylva

Philip som bjöd på middag var såklart där.. och Malin igen..
Philip o Malin

Zlatan var där.. eller Mackan..
Zlatan

Min Micke var där..
Micke

Nicke och Fredrik var där..
Nicke o Fredrik

Fredriks bror Jocke, eller kracken eller pim pim.. jag har döpt honom till Bruno!
bruno

Sötaste på middagen var dom här iallfall!
sötnosarna

Jag själv lyckades hamna på bild fast jag kämpade med att vara bakom kameran!
tomte

Micke och Tess
Mogge o Tess

Tess, Linda o an annan Fredrik..
Tess, Linda o Fredrik

God morgon

Är det en god morgon? Har inte riktigt hunnit känna efter riktigt än..

Idag börjar min praktik som jag ska göra i Sigtuna på ett gruppboende, blir spännande att se vad man kan lära sig där. Ska vara där från 15-21.. så jag kommer inte få mysa med mina barn någonting idag!! buuhuu.. därför gör jag mitt morgoninlägg väldans kort. .
Hade tänkt lägga ut lite bilder från i helgen senare idag.. återkommer med det.


Tänk va skönt med sommar!!
sommarbild

sommar


Natti

Halv tio.. klockan är 22:33.. och jag trodde i min vildaste fantasi att klockan var typ 00:nånting och att jag varit jätteduktig och pluggat i flera timmar! haha.. skrämmande! ja ja, fick ju lite gjort iallfall. .

Ögonen går i kors, som alltid när man är uttråkad.. ska lägga mig och sova och drömma om hur min framtid ska bli!
Om jag fick välja vilket yrke jag ville i heeela världen.. hmmm.. svårt.. skulle vara rätt ballt med lastbilschaffis! Eller en bröllopsfotograf.. eller undervattenssvetsare.. eller...

God natt!

shuff shuff

Har en liten svacka jag, känner inte att jag får in något av det jag pluggar..
En mening maler i skallen på mig

 "människor vs maskiner"

Är det människor jag ska arbeta med, eller ska jag fortsätta med det jag utbildade mig till för ett antal år sen i gymnasiet?

Hatar att vela.. men värst av allt är nog hur dum jag känner mig när jag inte förståååår någonting! Eeee joo, jag kan ju vara lite smått blåst ibland. Jag är ju ingen raketforskare direkt!
Men känslan av att göra något som man verkligen är bra på och KAN, den känslan slår ju allt!

Så jag får kanske fortsätta att lära mig hur man byter blöjor på vuxna och hur man dokumenterar ALLT, fast med konstiga ord.. vi ska ju lära oss skriva så obegripligt som möjligt. Misstänker att det är för att hjälptagaren själv inte ska fatta vad vi skriver, bara för att han har rätt att läsa allt. .

Lite smått anti kanske.. bitter.. godissugen!


vilken helg

Gör ett nytt försök..

oj oj oj .. vart ska jag börja?

Lördagen började lugnt, vi åt frulle hela familjen, packade i ordning allt som barnen skulle ha med sig och sen bar det av till farmor och farfar.. tror vi var där strax efter 10 redan..
Vi fikade och lekte lite sen åkte jag och micke vidare till eurostop för an inhandla en present till Philip. (det var absolut inte så att vi kom på samma dag att det var en födelsedagsmiddag.. ooo neej ;))

Hemma igen tog vi det lugnt, passade på att städa lite, "fixa oss" och sen gick vi mot bussen. Skit kul att åka buss till Sigtuna som tar typ lika lång tid som att åka in till stan med bil!

Klev av bussen och fick oss en liten promenad till Munkholmen.. och jag kan direkt påstå att jag blev nyförälskad när jag såg huset!! Shit, hade jag haft typ 8-9 miljoner i bakfickan så hade jag köpt det direkt! Helt klart mitt drömboende, och ja, man kan bli förälskad i ett hus! hihi

Middagen var lyckad, god mat och trevligt sällskap. Lite senare drog några iväg till blå och jag och Micke åkte tillbaka till Märsta och träffade min kompis Tess och en Linda och en Fredrik som jag gått i samma klass med. Hade mycket trevligt och sen gick vi vidare till GM eller KC eller vafaan det nu heter.. både dansade och drack mer än vad som är bra för kroppen!

Resten av kvällen inkluderar en Guldfisk, en stel Travolta samt en Tarzan! Men så roligt ska ni inte få ha det utan det håller jag för mig själv!

En sak bara..

Micke och våran hemnyckel gick hem tidigare än mig, och när jag knatar hemåt vid 3 tiden har jag lite smått problem med att komma in i porten.. men jag fick hjälp av Tarzan så det var tur det, annars hade jag fått sova under en gran!

Mådde inte sådär överdrivet bra i söndags men sånt får man ta, nu har morsan fått så hon klarar sig en braaa tid framöver!!! hehe

ARG

Hade sprecis skrivit i typ 10 minuter om helgens bravader, när jag klickar på spara och publicera så förvann allt!!!!!

orkar verkligen inte skriva om det nu så ni får glatt vänta :D

Nu ska jag ta och äta lite lunch för jag mår fortfarande inte bra!!

RSS 2.0