Studenter

Först var vi till vilunda och kollade på min kära syster yster som tog studenten..
Det var superduper varm och det var inge vidare kul för Emilia, för varmt.. men allt gick ganska fort..
Iallfall så kom dom tågandes efter en liten stund, och sen ser jag min syster som håller och sjunger för fulla muggar, eller blåser sönder en visselpipa! Och då kan jag inte längre så emot.. jag känner hur hela jag blir känsloladdad och börjar gråta! Min gulliga söta lillasyster har tagit studenten.. fasiken.. börjar ju böla bara jag skriver orden!
Efter det så gick vi in på centrumet och köpte något svalt att dricka.. åkte vidare till syrrans fest. Där bjöds det på goda grillspett, pasta, fetaost och sallad mumma..

Efter festligheterna åker vi vidare till Sigtuna, Mikaels kusin har  tagit studenten i Uppsala, så nu ska han också firas.
Festen hölls hemma hos dom och gud så fint dom hade! Både jag och Micke blev åter igen Yber sugna på att köpa hus!
Där bjöds det iallfall på kycklingspett, potatissallad och rostbiff.. och världens godaste chokladtårta! Den var köpt på chokladfabriken i Sigtuna.. och jag lovar.. jag skulle avstå sex i ett år om jag fick äta den tårtan varje dag ;)
(Micke, skrivet med glimten i ögat.. älskar dig!!!)

Nu är vi hemma igen, barnen sover, micke kollar på a la Emma, ett nytt program som börjar på kanal 5.. verkar helt okej! Själv sitter jag här och tycker synd om mig själv.. jag har fått skavsår!! och det gör sååå ooont!!

Det började skava redan när vi kollade på syrran när hon sprang ut, sen skav det och svav och skav och skav.. det gjorde så ont så jag hade lust att gnaga av mig foten.. till slut sprack det och jag gav upp.. vill man vara fin får man lida pin.. men inte till vilket pris som hellst :)

Nu vaknade Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0