Söndag!

Så var denna fantastiska dag slut!

Känns som vi klev upp ur sängen alldeles nyss.. Men vi hann ju städa hela lägenheten på morgonen (Mickes påfund)
Vi hann gå ut och leka på förmiddagen.. barnen hann sova, sen åt vi lunch.. därefter åkte vi till Sigtuna (Nej min affär som jag så gärna ville besöka var STÄNGD.. hur kunde jag ens inbillat mig något annat)
Men vi hade trevligt ändå.. köpte vofflans mjukglass som är himelsk god! (okej, där ljög jag.. blev lite besviken över att jag inte fick hälften vanilj och hälften choklad.. men jag vill ju inte klaga allt för mycket)

Med mjukglassar i högsta hugg traskade vi omkring på strandpromenaden, fast åt andra hållet.. förstår ni? Ankorna är så hämska så vi tittade på hus och båtar istället!
Gott var det och en trevlig familjestund!

Tog en sväng förbi svärföräldrarna också, där fick vi lite fika och barnen fick bada! Perfekt avslut på våran allt för korta dag.

Nu på kvällningen har jag och Micke frenetiskt letat efter en stuga som vi kan hyra under Mickes semester i oktober.
Har tittat runt precis överallt i hela sverige och det slutade med gotland!
Det är en ganska stor stuga på 70 kvadrat med hög standard (mickes krav) Så jag ska bara skicka iväg ett mail och kolla lite men det blir nog den!
Sista natten är det tänkt att vi ska bo på hotell i Visby, och jag hittade medeltidshotellet! Så otroligt vackert! Jag älskar ALLT sånt gammalt, det har så mycket historia bakom sig. Men smakar det så kostar det, och vi är långt ifrån rika. Men men.. ibland måste man väl få unna sin familj lite lyx tycker jag!

Nu ska jag ta och smaska i mig en toast och sen sova.. börjar tidigt i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0