Morgonstund

Jahapp.. då var det söndag, och eftersom tiden går så fort så kan man nästan säga att helgen är över redan nu! hehe..
Nä, nu ska vi inte vara bittra!

Det har varit en jättemysig natt med heela familjen i sängen. Kan ju inte påstå att man fryser iallfall.

Jag har börjat drömma jättemycket.

Igår natt drömde jag att jag och Micke var på väg till en nyårsfest i Märsta, men på vägen dig gick vi in i ett garage, och när vi var där inne så kom det 2 män med järnrör och började veva. Jag fick själv tag på något hårt och började slåss, sen sprang jag för livet. Trodde att Micke kom bakom mig, men det gjorde han inte. Jag hann knappt ut ur garaget då en stor våg kom bakom mig, tsunamikänsla! Jag började simma i vattnet och såg mickes kompis pontus ligga och flyta på en dörr. Så jag hoppade upp där också.
Helt plötsligt kom det massa vithajar som gapade! då plockade jag fram ett nytt järnrör (typ som värsta trollkarlen) Sen drog jag det genom nosen på hajen.
poff så var vattnet borta och jag sprang in i en port, efter mig kom massa vildsvin som var helt galna!

Sen minns jag inte så mycket mer än att jag grät för att Micke var borta! Det var en såå verkligen dröm så när jag vaknade var jag fortfarande ledsen och kollade så att Micke låg brevid mig.

ursh..

Inatt drömde jag bara att min pappa hade en fyrhjuling, med paraplyvagnshjul till bakhjul. Jag skulle få låna den när jag skulle till alla mina praktiker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0