Vilken morgon!!

Herregud!

Vaknade i morse av att Micke höll på och fummla med sina kläder. Han var på väg till tvättstugan kl 7.. barnen sov fortfarande. Skönt tänkte jag och slumrade till. Några minuter senare tycker Stellan att det är dags för oss andra att gå upp så han bär in en av sina bollar i sovrummet och börjar leka! Varför???
När Micke kommer upp från tvättstugan vaknar Emilia och går upp och får välling. Jag och Linnea slurar lite till.

Till frukost drack vi citronte som är så himla gott och åt hemmabakat bröd som Emilia och Farmor gjorde igår kväll. Jättegått var det!

Sen var det dags att ta tag i allt. Micke fortsatte besöka tvättstugan och jag skulle byta sand i kattlådan! Det var det absolut vidigaste jag gjort i hela mitt liv! Nej, det var inte första gången jag gjorde det. Men vi har ny kattsand, kisel-nånting. Först höll jag på att kräkas, så det var bara öppna fönstret, ta ett djupt andetag och sätta igång! Äckelpäckel.. det står på kattsanden att den ska bytas helt 1 gång i månaden, men det är uppenbart att det inte gäller för oss!

När jag ändå var igång så storstädade jag badrummet. Med Micke-Pedant i huset så var det inte alls jobbigt. Han storstädar där inne typ en gång om dagen så när det är min tur behövs det inte mycket energi.

Vad har vi mer lyckats med idag?  Har vikt all tvätt.. och juste.. Emilia vill ju inte längre ha blöja på sig så ofta. Detta uppmuntrar vi henne såklart. Till saken hör dock att hon inte heller vill gå på varken toaletten eller pottan då vi frågar. Vilket resulterar i väldigt rena golv här hemma. hehe.. man måste ju se till det positiva.

Barnen sover nu så jag ska sätta igång och plugga. Sen ska jag slänga ihop en äppelpaj. Nån som vill smaka?

Kommentarer
Postat av: Petra

jaaaa äppelpaj är min favvooo!

2009-02-07 @ 16:14:51
URL: http://petraplutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0