Stellan

I morgon är det dags att tjupp tjuppa stellan.. har ska få bli en det. Har läst att det är bäst så för en katt oavsett om det är en inne eller utekatt. Även bra för samhället om det gäller utekatter.
Så från och med ikväll får våran hungran inte äta något.. oj oj .. det kommer bli en lååång natt!

Som sagt så har Emilia börjat sin inskolning nu, från 9-11 skulle hon vara där idag, kl 11 har de lunch på hennes avdelning. Lite innan 11 går jag ner för att hämta henne och när jag tittar in på avdelningen ser jag till min förskräckelse hur de redan har börjat äta lunch!
Min Emilia sitter i rummet brevid och läser en bok med en annan fröken. Detta måste vara jättekonstigt för henne. Först så ska hon in på en annan avdelning, och när hon kommer tillbaka till sin vanliga så sätter de andra sig och äter lunch och hon får inte vara med!
Normalt så äter de lunch kl 11, och jag var där 10:54.. kunde de inte ha väntat ett par minuter tills Emilia var hämtad?

Överreagerar jag nu eller??

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Neeej, Så kan dom ju inte göra!!

Sa du inte till dom?

2009-01-21 @ 10:11:47
Postat av: Veronica

Nej så dålig stil tycker jag. Vi har låtit barnet ätit mat eller mellanmål om klockan har blivit över den bestämda tiden. Det skulle de ha gjort för Millan oxå tycker jag!! Vi får inte låta ett barn sitta "ensam" och vänta på bli hämtad. Även om hon satt med en vuxen

2009-01-24 @ 08:45:47
URL: http://haaparanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0