Söndag

Dagarna går så himlans fort.. 

I Fredags var som sagt min sista praktikdag, det gick bara bra och vi som "jobbade" kväll fick gå 1 timma tidigare..
Vi gick ut i snöstormen och väntade på bussen.. det gick 5 minuter, 10 minuter, 20 minuter och efter 30 minuter gick jag tillbaka.. då kom bussen!! 

Eftersom att jag är lite trög och inte har fattat att vintern inte är slut än så hade jag såklart på mig mina tygskor, och ja.. jag kände inte mina lilltår om jag säger så! 

Den senare bussen kom iallafall i tid, och väl hemma sov barnen så sött.. Jag och Micke hann se slutet på let's dance finalen.. Tyckte att det kvittade vem som vann för båda var ju jättebra.. laila var väl snäppet bättre men hon hade ju lite mer i bagaget också.

Igår var vi bjudna på middag hos Mickes föräldrar.. så vi åkte dit efter barnen hade sovit middag. Gjorde ett stop på Ica i Sigtuna först för Emilia skulle få köpa lördagsgodis.. hehe.. hon vrålade högt av glädje när hon såg godishyllan!! Och hon fick plocka sitt godis själv, snacka om att hon kämpade för att inte stoppa in hälften i munnen direkt! 

Middagen var jättegod och det var så kul att träffa dom igen (dom har varit i Thailand i 2 veckor) Barnen lekte för fullt och strax efter 20 åkte vi hem.. barnen slocknade direkt i bilen! 

Och SJÄLVKLART lät vi lamporna vara släkta hemma igår kväll.. även om dom säger att det är en fis i rymden och att det int egör någon skillnad så tycker jag att det är lite symboliskt. Vi visade iallfall att vi tänker på miljön.. 
så vi tände upp massa ljus och satt och pratade om allt möjligt.. 
Kom båda två underfund med hur mycket tid man egentligen spenderar framför Tv:n!!! Gräsligt.. 
Tror vi ska släcka ner fler gånger och bara mysa.. 

Idag står ingenting på schemat.. har lagt fram ett förslag om att åka och köpa badkläder och åka till badhuset med barnen... men det verkade inte så populärt... så vi får se vad som händer. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0