Duktig flicka!!

Idag har Emilia varit såå himla duktig! Utan blöja hela dagen (förutom när hon skulle sova) Ja vet, låter som värsta mamman igen, men vadå.. jag är ju det!!! 

Jag blir så stolt och varje gång det kommer kiss så blir både jag och Emilia jätteglada och vi klappar händerna och hela fadderullan! Hehe.. Det är verkligen som alla säger, det går inte att "pott-träna" Först när barnen själva är redo så går det, och då går det undan vill jag lova!

Maten blev kanongod, enligt mig själv.. Men Emilia vår lilla vegetarian spottade och fräste när hon fick en köttbit i munnen.. Linnea däremot skakade som bara den när hon fick i sig lite annans! knasbollar! 

Ikväll är det jag och Micke som dejtar tvättstugan, vilken underbar fredag va?

Är på jakt efter ett nytt överkast nu också.. de fyra vi har passar inte längre! Överkast är som våra soffor, man tröttnar så snabbt på dom!

Hittade ett jättefint på systerlycklig.se men har ingen lust att ge över 2000:- för ett överkast... nope.. letar vidare.
Ska försöka hitta en fin sängstomme också, visserligen tycker jag att det fungerar alldeles utmärkt med bara ben men herrn i huset tycker annat, och det är klart att han ska få vara med och bestämma!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0