Helgen

Jaa.. tiden går fort när man har kul!

I fredags var det mys med familjen och min lillasyster var också med. Det blev ost och kex och Idol!!
Man var ju något slut efter en femdagarsvecka så både jag och Micke somnade strax efter 10.. (lillesyster  hade gått hem)

Sen vart det lördag och då passade vi på att baka lite chokladbollar och tog med dom till sigtuna och farmor och farfar. Var där en stund och Emilia passade på att sparkcykla och Linnea körde bil.

Mickes pappa kollade lite på våran bil som låtit mer som en ångbåt den senaste tiden och upptäckte att kul-lagret (vad det nu är???) var helt slut och satt löst. Vid längre streckor kunde visst bilen bara tvärnita om det ville sig illa.
Kuuuuuul!!! Vad kommer härnäst?? Jag skulle inte bli förvånad om hela motorn rasade ner i backen en vacker dag.

På kvällningen efter barnen lagt sig traskade jag över till en  väns vän och drack två glas vin. Vi pratade massor (mest om förskolor av någon anledning.. en och annan bajsblöja kom väl också med.. lustigt hur det kan låta när tre mammor är i farten)
Som sagt, två glas senare gick jag hem till min gubbe som hade suttit och läst en bok hela kvällen. hehe.. min gamla gubbe.

Idag söndag var vi uppe kl 6 hela familjen.. vilken sovmorgon va? Men uppe var vi och strax innan 10 gick jag ut med tjejerna, hade lovat att dom skulle få cykla. Och cykla blev det vill jag lova.. båda trampade på som om de hade eld i baken!
Micke åkte ungefär samtidigt till uppsala för att köpa lite grejer till bilen och han har varit borta sen dess.. hehe var nog lite större jobb än vad man trott från början.

Emilia ligger däckad i soffan.. kl 17.. och linnea sitter i mitt knä och är rätt trött hon med..

I morgon är det praktik igen.. upp kl 05:99 :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0