Torsdag.. redovisning!

Torsdag.. och barnen är hemma!

Igår var det ju råplugg för min del, men det gick inte som jag hade tänkt mig för kl 13 ringde dom från Linneas avdelning och sa att hon bajsat löst.. 2 ggr! suck suck suck.. Inte så mycket annat att göra än att hämta hem henne, och Emilia såklart när jag ändå var där.

Magsjuka? Nej.. för väl hemma kommer ingenting! Nada! Nu på morgonen har bajset fast igen.. (oops.. glömde varna känsliga läsare, men jag är mamma till småbarn och då är det kiss och bajs som gäller)
Undrar om det är något på dagis som dom inte tål?..

Sen har vi då den underbara katten stellan..
Badrumsmattan är borttagen för längre sen.. och det har varit lugnt på kissfronten. Men i natt har han haft ner en handduk som hängde på badkarskanten och kissade på den.. ????? Varför? Jag fattar ingenting!

Prov i morgon och jag har knappt hunnit öppna boken, mitt monstertema i Geriatriken börjar ta form, jag hinner nog klart med det i morgon kväll.. ingen mysfredag för mig men ibland måste man prioritera vad som är viktigt.

Och idag är det redovisning i sjukvård.. får ont i magen av allt trams som händer just nu. Småsaker som gör vardagen till en pina med massa magont!

Surkärringen är tillbaka.. lovely ;)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Linnea kanske är känslig mot mjölkprodukter..

"Mjölkmage"

2009-10-24 @ 07:10:01
Postat av: elin

söt header!

2009-10-27 @ 18:50:56
URL: http://elinandjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0