4:e januari 2010!

Känns så konstigt att skriva 2010.. känns som man berättar om en framtidsfilm man nyligen sett. Men så är det inte.. åren går och vi blir inte yngre. (vad jag ville komma med det har jag inte klurat ut själv än)

Våran nyårsafton var mycket lyckad! Min mormor och morfar var bjudna hem till oss och vi åt och vi åt och vi åt.. spelade lite TP (jag och micke vann iallafall en omgång så totalt värdelösa är vi inte)

Måste ju bara få skryta lite om gubben min, händer ju inte allt för ofta så det gäller att passa på när tillfälle ges.. (hahaha)
Man han lyckades VERKLIGEN med oxfilén, den kunde inte ha blivit godare!! Det smalt i munnen så god och perfekt var den! Det var absolut värt att lägga lite extra på nyårsafton!

Vid tolvslaget gick vi ut på balkongen och skålade med riktig champagne.. (Micke skulle köpa mousserande vin, men köpte fel och kom hem med champagne) Starkt jobbat älskling! Sak samma, smakar ändå samma skit.. hehe, men är det nyår så är det och då är det bara ta en klunk och se glad ut.

Sen har resten av nyårshelgen bestått av jobb för min del. Kommer göra gott i plånboken i februari får jag hoppas.

Lägger ut lite nya bilder och sen är det jag som går och myser med barnen..


Morfar och hans fru har varit här i dagarna och hälsat på.
Han gillar kameror lika mycket som mig.. undrar om det är släktdrag?


Jag undrar hur mina barn kunde bli så söta??


Nyårsbordet, här ska vi hugga in på förrätten..


Micke var fin i skjorta och slips


Linnea är också nyårsfin


Emilia avslutar sin kväll med sin traditionella nyårsdans
(klänningen åkte hon och pappa upp och köpte på nyårsafton, hon har valt den själv och jag måste säga att den var väldigt fin.. även de rosa glittriga leggingsarna har hon valt själv)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0