Gästlistan...

Oh.. pust och stön!

Visst ska det vara roligt att planera bröllop? Jag misstänker att så fort man är klar med alla "jobbiga" detaljer så släpper det och riktigt riktigt kul.. eller?

Gästlista.. Det måste vara det absolut jobbigaste om man inte är miljonär eller har sparat i 100 år eller planerat att gifta sig på "lån".. Vilket vi varken är eller gör.

Man KAN inte bjuda ALLA.. så man får väl helt enkelt sätta sig ner och försöka se över vilka människor man faktiskt vill dela denna stora dag med. Vilka personer i ens liv betyder något.
Det är verkligen verkligen sjukt svårt.. släkten kan kännas ganska given men jag tycker inte det. Varför ska man bjuda folk som man inte ens ringer och grattar på födelsedagen? Då har man ju egentligen inte så nära relation, även om man är släkt.

Någon som har några tips på hur man överlever gästlistan..

OCH... vad säger man till dom som förväntar sig bli bjudna men inte blir det??

Kanske skulle åkt upp till Arlanda och gängat oss ändå..

Kommentarer
Postat av: Petra

Jag hade också det problemet.

Men det är bara att säga att vi bjuder folk som vi vill dela den dagen med och sen kan ni ju säga att de gärna få komma till kyrkan o se vigseln? För kyrkan får ju alla komma till. Det är ju en allmän plats.



Det är viktigt att man känner att man har dem som man känner att man vill ha där. Inte bara bjuda för att den ena kanske blir ledsen osv..



TÄNK PÅ ER! DET ÄR FAKTIST ER DAG :) <3

2010-07-28 @ 16:21:27
URL: http://petraplutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0