Morsdag och nyklippt

Jag är rätt så usel på att blogga när jag är ledig.. men det är bara för att jag njuuuuter till max av att vara med mina barn! Visserligen kan man blogga på kvällen, men då vill jag ju hinna med gubben också..

I söndags var det morsdag.. världens bästa dag! Jag fick sovmorgon och när jag kom upp hade familjen dukat fram en brakfrulle! Det är det mors dag handlar om.. att få lite extra uppskattning! Och kom inte och säg att "vi har mors dag varje dag.. bla bla bla" .. det tror jag inte ett ögonblick på.


Den här fick jag av Emilia som hon gjort på förskolan!!
Förmodligen och förhoppningsvis kommer det upp en liten planta där så småning om!

Och idag har jag varit iväg till mitt älskade älskade uppsala och klippt till mig lite! Det måste ha gått närmare ett år nu sen sist och ja.. jag såg inte riktigt klok ut, gör väl inte det nu heller men en aning städad iallafall!


tadaaaa!!

Missade tåget hem med någon fjuttig minut så jag fick strosa runt lite i stan medans jag inväntade nästa.
Gick och tittade upp mot min gamla lägenhet MITT i uppsala.. damn va bra jag bodde då! Inneboende med 4 från början helt okända människor.. men det var kul!

Sprang in på åhlens.. tittade på massa folk! Måste verkligen åka dit snart igen och strosa.. det är en riktig strosarstad!


Linnea och jag leker med kameran!





Kommentarer
Postat av: Therese

jätte fin med lugg :)

2010-06-02 @ 23:21:24
URL: http://misstess84.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0