Nu är det gjort. .

Äntligen blev det torsdag och vi kunde åka in till Astrids igen för att få den fär undersökningen överstökad!!
Allting flöt på hela dagen, Emilia vägrade dock att få nålen i handen så hon fick mask i ansiktet istället, och sen sattes nålen in. .

Allt var klart på 30 minuter, och när dom bar in henne till sängen igen så vaknade hon till..

"GLAAAASSSS, JAG VILL HA GLASS!!!! CHOKLADGLASS!!! GLASS GLASS GLASS!!! "

Sen somnade hon om.. och sov i flera timmar.. när kl hade passerat 12 så fick jag tillslut väcka henne.. då fick hon en isglass och sen kunde vi åka hem..
Tur är ju det att vi har en sån snäll körkortsinnehavare i familjen som kom på sin lunchrast och hämtade oss så vi slapp åka tåg och buss..

Men nu är det så, att Emilia ska börja äta glutenfri kost.. diagnosen är inte ställd, man ska undersöka Emilias lillatarmbit i microskåp först och sen vet man hur det ligger till. Men läkaren sa att vi skulle börja redan nu, så då gör vi så.. Fick ett recept att hämta ut på apoteket med allt från mjöl till pasta till bröd.. det är ju jättebra! kostar 120:- vilket är otroligt billigt för allt man får. Kan bara ana vad det kostar i butik..

Upptäckte hur svårt det kommer bli redan på en gång.. skulle köpa en smörgås till Emilia på cafet på sjukhuset, men där hade de inget glutenfritt.. på vår lilla ica vid station här hemma fanns ingenting heller.. så just nu står vi ganska strandsatta.. Blir korv och äggröra ikväll eftersom pastan inte är något för Emilia. jaja.. bara man kommer in i det så är jag helt säker på att det kommer gå bra :)

adjö så länge...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0