Gaaah!

Vilken morgon jag hade!
Inte nog med att barnen vaknade kl 05:00 och var världsapigga, nä.. då skulle Stellan väcka mig med en kräka bredvid sängen!
"så är det att ha katt" mummlar micke trött! .. Haha.. tänk att han är så rolig när han sover!

Trött i mössan drar jag iväg, in i det sista till bussen.. upptäcker att det regnar, såklart! Jag har ju då redan haft hjärnsläpp och dragit på mig tygskorna som är blöta som en vattenpöl efter 3 steg!
Skiiit.. tänker jag och fortsätter i rask takt!

I samma stund som jag kommer fram till busstationen påminner jag mig själv om att mitt busskort gick ut dagen innan! Ååååh!!! Jahapp.. då är det bara börja springa då, om jag ska hinna köpa ett nytt!
Väl framme vid den där förbannade pressbyrån så öppnar dom ju inte förens 10!!! Vad i hel.. Jag känner hur vreden stiger i mig.. jag vill helst lägga mig en pöl och gråta! Skälla ut någon stackare som råka gå förbi.. men det gör jag ju såklart inte.. det kan man ju inte.. eller?

Sen.. till råga på ALLT! så kliver det på en man på bussen och sätter sig bakom mig, och antagligen hade han något synfel.. Han pratar med en annan person på bussen, eller han pratar inte, han skriker!! Han måste ju helt klart tro att personen sitter i andra änden av bussen!!
Sen!!.. ringer det i hans mobil! Oh lord... Ja, den personen befinner sig ju absolut en evighet härifrån för då börjar ju mannen att vråla!!! I örat på mig!!

Men efter den starten på dagen så har allt bara blivit bättre.. Tack och lov!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0