Mat och bak!

Helgen som gått har varit en riktig familjehelg!

I lördags var vi till Barnens djungel och tjejerna fick leka av sig! Såg jättekul ut.. nästa gång är det jag som slänger mig i gummirutchkanan med barnen! (jo man får faktiskt, det är tydligen det är som hela grejen.. att föäldrar och barn ska leka tillsammans.. dumma mig som inte fattat det tidigare. Får trösta mig med att jag inte är ensam om att inte ha förstått det)

Sen har vi myst, och bakat, och myst och bakat :)


Mumms!


Nea är mer än gärna med och bakar! Man ser på henne att hon tycker det är kul. Nu har hon börjar knäcka äggen ganska bra, och vet på ett ungefär vad som ska plockas fram när det ska bakas ♥


Hittade ett recept på recept.nu från Leila.. Seg kladdkaka. Vanligt recept bara att man byter ut 1 dl socker mot farinsocker.
Blev sådär faktiskt, tycker att farinsocker har en ganska speciell smak.


Emilia är som pappa, och gillar att städa! haha.. tur att åtminstånde en av flickorna blev som honom, annars hade pedantpappa fått det jobbigt.


Katternas klätterträd har blivit ommöblerad. Lite kortare, men stabilare. Den hade börjat bli lite vinglig och det var nog bara en tidsfråga innan någon hade fått den på sig. Katterna gillar den "nya"


Millan hjälper pappa att göra vofflor till lunch


Verkligen pappas tjej ♥


Rykande het voffla! Gott med glass och jordgubbssylt på!


Förmodligen sista fiskmåltiden som serverades här hemma!
Jag VET att fisk är nyttigt, och jag VET att man bör äta det 3 gånger i veckan!
Men jag få inte till det, det ända jag lyckats med är att få Micke att avsky fisk! Och det är nog inte många fiskrätter ifrån att även tjejerna börja rata den..
Dessutom stinker det värre än skit i hela lägenheten TIMMAR efteråt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0