fortsättning Geneve!

På upptäcksfärd!


Fyren i Geneve.. som kommer hänga på vår vägg här hemma.. garanterat!


Micke har lite problem med strålen..


Taxibåten.. tog en snabbt över till andra sidan sjön. Det var riktigt mysigt att glida runt på sjön, man såg staden ur en helt annan synvinkel.


Trottoaren.. just den här var man tvungen att gå balansgång på.. varje gång!


En morgon tog vi bussen ut på "landet".. alltså, lite utanför stan. Eftersom vi inte hade någon bil att ta oss runt med (vilket är ett måste nästa gång vi besöker landet) så bestämmde vi (läs jag) att vi skulle ta bussen så långt ut det gick och sen knata på en bit.. (valde bussen som gick närmast bergen) När vi gått en liten bit så ställer sig Micke och tittar rakt upp mot Mont Saléve..och upptäcker teleskoper som åker upp och ner! (ska även tillägga att vi hade tänkt åka upp med dom tidigare, men enligt deras hemsidad så slutade dom gå sista september)
H u r som helst!

Vi vände på klacken och försökte ta oss dit.. det var väldigt kringelkrokigt och vi fick vända om ett antal gånger samt bli utskällda på franska av en lätt argsint dam eftersom vi helt plötsligt stod på hennes uppfart..

Men fram kom vi!


tadaa!!


..rätt upp gick det!!


Vet inte om det syns på bilden.. men jag var så rädd att jag höll på att göra på mig!!!



Kommentarer
Postat av: Jenny

Det ser ut som att ni har haft det huuuuur mysigt som helst. Och vilka fina bilder!! Jag förstår att ni har förälskat er. puss & kram och välkommen hem ;)

2011-10-08 @ 23:29:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0