Lycka är..

På Bolibompakanalen (jepp.. mina barn kollar på Tv.. hämsk jag är va!).. iallafall.. på bolibompakanalen har dom en liten tvsnutt som heter "lycka är".. och så är det ett barn som får berätta vad lycka är för just honom eller henne. . Det kan vara allt ifrån att får sova i mamma och pappas säng till att vara snäll mot andra..

det är kul och faktiskt inspirerande att höra hus "enkelt" lycka kan vara..
Vi är ganska duktiga på att göra saker och ting så komplicerade..

När man tänker efter så sker det massvis med saker varje dag som gör en lite lyckligare, sådär att man går och småler för sig själv en stund.. (och ser allmänt puckad ut.. haha.. hur många gånger har man inte sett någon som gått runt för sig själv med världens smile och man tänk "vafan är det för fel på honom.. eller henne" )

  • Jag blir smålycklig när jag ser mina.. hmm.. äldre kollegor.. med sina små fimpburkar. De har tagit med sig en liten glasburk med lock till där de lägger sina fimpar i när de står och väntar på bussen! gillart!!
  • Jag blir lycklig när busschaffören skäller ut ungdomarna på bussen som för ett jävla liv jämt!
  • Jag blir lycklig av våran vaktmästare på jobbet.. Här hemma har jag döpt honom till Min Vaktmästare. Han är alltid lika glad och lättsam och med en "inga-problem-inställning"  Klok är han också.. (vet att han läser det här ibland.. så Hej Hej Jan-E !!
  • Jag blir lycklig när våra tjejer kommer in till oss på natten! Det är så mysigt att ha dom nära!

Ja.. man skulle ju kunna fortsätta i en evighet.. finns så mycket bra saker att bli lycklig över. Gäller bara att ha rätt inställning..



Kommentarer
Postat av: Anne-sofie

Förstå vad bra vi har det på jobbet ;)... Blir bara positiva tankar o leende från o med nu ?? eller varför inte en axelryckning !!! Kram på dig <3.. Ett tillägg, vi har världens bästa vaktmästare ;)

2011-10-27 @ 22:30:11
Postat av: juicy

Jag gillar också Jan-E!!!



Aaah fan vad jag saknar er och tanterna/gubbarna nu!!! :(

2011-10-28 @ 11:42:27
URL: http://josefinet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0