förklara sig..

Igår fick vi hämta hem en febrig Linnea.. och hostig, som bara den!
Emilia var på teater med förskolan och när jag hämtade henne berättade en "lärare" (som Emilia säger) att Linnea hade sagt:
"pappa såg nog inte att jag var sjuk i morse"..
Genast gick min hjärna i försvarsposition.. och egentligen ville jag dra världens ramsa om att hon faktiskt inte hade feber, eller på något sätt sjuk när vi lämnade henne.. Trött.. men vem är inte det kl 6:30 på morgonen?
Men jag sa ingenting.. det var säkert inte så hon menade det..
eller gjorde hon det?
Jag har ju hört att en del föräldrar proppar i ungarna alvedon och sen lämnar dom på förskolan iallafall.. Jag undrar om dom tror det om oss nu.. nää.. det kan dom väl inte!
Jag verkligen hatar när det blir missförstånd, eller att folk tror illa om mig.. och därför är jag jätteduktig på att förklara mig hela tiden.. och grunden till det ligger väl i att min största rädsla är att inte vara omtykt.
Det roliga i det hela är väl att säkerligen 80% av alla gånger som jag står och förklarar mig för någonting så bryr sig säkert inte personen i fråga ett dugg om det.. Varför jag gjorde så, eller varför det blev så..
Jag önskar att jag bara kunde säga.. så här är det och punkt.
Nu blev det rörigt.. förstod ni poängen i det hela? Inte jag heller.. undra om jag ska försöka mig på en förklaring till det också?

Kommentarer
Postat av: Petra

Du är jätteduktig och du behöver inte ursäkta dig! Men jag förstår din tanke.

2012-03-09 @ 11:42:00
Postat av: Rebecka

Nu har ju jag visserligen ingen erfarenhet av de här, men tror nog inte att dom på förskolan tycker illa om dig/er på något sätt, fasen hur lätt kan det vara att se skillnad på en jätte trött Linnea eller kanske en lite hängig linnea? Sen blir det ju oftast så att man blir mer hängig på dagen om man inte får vila, vet väl alla som någon gång vart sjuka själva! Och dom på förskolan ser nog skillnad på dom som proppar ungarna med alvedon och lämnar och dom som faktisk vill ha välmående barn! ;)

Jag blir glad bara jag blir hälften av den mamma du är :) (och det säger jag inte bara för jag är din syster)

2012-03-09 @ 13:07:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0