Underbara dagar!

Vilka härliga dagar vi haft! Vädret har varit strålande och vi har hunnit umgås riktigt ordentligt hela familjen!

I fredags så hade vi lite släkt på påskmiddag, knytis blev det. Litet och lagom. Tjejerna hängde med både deras morbror och min morbror som kom som en överraskning! Honom träffar vi inte varje dag så det var verkligen roligt.

Lördagen spenderades tillsammans med tjejernas farmor, farfar och farbror i Sigtuna. Åt massa gott och Linnea fick med sig tre rullar tejp därifrån. (Till saken hör det att vi har varit tejplösa i över en månad nu, vilket sätter käppar i hjulet för all hennes pyssel! Det har till och med gått så långt att hon bestämde att hon skulle köpa tejp för pengarna från tandfen) jaja. . Nu fick vi lite tejp iallafall så hon har kvar tandfespengarna.

I söndags var vi bara hemma. Bilen rullade inte en meter! Blev istället en söndagspromenad i området.
Tjejerna hade premiär för sparkcykeln och snart åker väl även cyklarna fram (förutom att vi måste köpa en ny till Millan som tydligen växer några centimetrar per år)

Och idag drog vi ut på landet och mös med goa familjen och Stellan! (Våran gamla katt som flyttade) vi hade det riktigt härligt i solen och ungarna lekte och hade sig. Linnea blev dessutom kvar där på middag och kom inte hem förens senare på kvällen.
Emilia fick därmed mamma och pappa helt för sig själv i ett par timmar. Det behövs också ibland.

I morgon är pappan tillbaka på jobbet. Men jag och tjejerna fortsätter att njuta av lediga dagar tillsammans (påsklov)

Så, då var påsken 2013 dokumenterad.
God natt dagboken!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0