Babykläder

Det är mycket man glömmer bort från spädbarnstiden. Man skulle kunna tro att jag är rutinerad vid det här laget, men faktum är att jag glömt mycket av allt praktiska.
Hur mycket kläder behövs frågar jag mig själv nu?
Det enda jag lagt på minnet är att bebisar växer skrämmande snabbt, och att omlottbodysar är bäst.

Selmas garderob börjar iallafall ta lite form, sakta men säkert.


Kommentarer
Postat av: Therese

Kewin växte inte snabbt! :P Han har precis gått över i stl 74, men kan fortfarande ha vissa 68 :P liten slashas haha :) Beror väl mycke på om bebisen sen är en kräkis eller inte? om inte så behövs ju inte så mycke i den först stl.. :)

2013-02-27 @ 12:47:12
Postat av: Therese

för övrigt så gillar ja den vita me de gröna stjärnorna!! Var kommer den ifrån?? :D

Svar: Jo det är sant, men jag har nog en vana av att föda fram jättebebisar. Linnea var 54 när hon föddes och Emilia 53 :) Bodyn med stjärnor är från Maxi, deras egna iloveeco. Söt va? :D
moggika

2013-02-27 @ 12:49:09
Postat av: Petra

Det är en heeelt ny värld ju! Shit va det är mycket att tänka på, jag är totalt vilse i allt. Försäkringskassan ska vi inte ens prata om.. Hua! Det kliar i fingrarna över att börja köpa kläder, men vågar inte innan rul :)

Svar: Ja, det är verkligen en helt ny värld! Vilken vecka är du i nu? Dags att fixa blogg nu Petra, och så får du skriva vecka för vecka. Det är kul att kunna gå tillbaka och läsa om ens tankar man haft inför allt.
moggika

2013-02-27 @ 13:52:31
Postat av: Rebecka

Mycket! ;)

2013-02-27 @ 19:39:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0