Vem tog våran 6-åring?

Vem är det här? Och vart har våran 6-åring tagit vägen? Hon är utbytt mot något trottslig liten ligist som vrålar högre än någon dödsmetallsångare (om det ens heter så) 
En sexåring är inte att leka med. Jag har fått det bekräftat nu, två gånger. Dom blir som besatta av djävullen. Rena rama exorcist här hemma. 
 
Man skulle kunna tro att vi var världsvana vid det här laget, men helt ärligt så står vi lika förvånade denna gång, med hakan i golvet. Vad gör man? Hur handskas man med dom? Finns det någon manual som jag missat vid födseln? Vad skall dom matas med? typ så.. 
 
Fast hon är såklart också härlig och go och är alltid mån om att få hela familjen att bryta ut i asgarv. Hon älskar att få människor omkring sig att skratta. Och hon är världens finaste vän med ett hjärta av guld. Skrotunge. 
 
 Världens finaste brudar! Även om ni driver mamma och pappa till vansinne ibland, och vi i ärlighetens namn har funderat på att måla huset rosa, så är ni bäst! Vi vill aldrig ha er på något annat sätt. Var precis som ni är. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0